2ο Development Camp στην Αθήνα της GPS S.E Europe/Valencia CF (17-19 Νοε 2017)

Η GPS SOUTH EAST EUROPE / Valencia CF ανακοίνωσε  τη διεξαγωγή του 2ου Development Camp στην Αθήνα, από 17-19 Νοεμβρίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2000 έως το 2007 θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, με ισπανική υπογραφή.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση καταξιωμένων προπονητών της Ακαδημίας της Valencia C.F. και της Global Premier Soccer, ενώ παράλληλα ο υπεύθυνος του recruiting του προγράμματος Γιώργος Τόλιας θα είναι παρών σε όλη την διάρκεια του camp.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της GPS SOUTH EAST EUROPE/Valencia CF :

“GPS SOUTH EAST EUROPE / Valencia CF
Elite Program
2ο Development Camp, 17 – 19 Νοεμβρίου 2017

Το ταξίδι με προορισμό το… Mestalla συνεχίζεται! Η Global Premier Soccer South East Europe σε συνεργασία με την Valencia C.F., μετά την επιτυχημένη εκκίνηση του προγράμματος τον περασμένο Σεπτέμβρη, διοργανώνει το 2ο Development Camp από 17-19 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα. Ταλέντα γεννημένα από το 2000 έως το 2007 θα ζήσουν μια σπουδαία ποδοσφαιρική εμπειρία, καθώς θα προπονηθούν, θα αξιολογηθούν και θα ακούσουν ποδοσφαιρικές συμβουλές με στόχο να διεκδικήσουν θέση στη διάσημη Ακαδημία της Valencia  C.F. επί ισπανικού εδάφους.

Το 2ο Development Camp θα διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Fous de Foot» στη Βάρη υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση καταξιωμένων προπονητών της Ακαδημία της Valencia C.F. και της Global Premier Soccer.

Ο προπονητής της διάσημης Ακαδημίας της Valencia C.F., Antonio Navarro, θα δώσει το «παρών» και θα μοιράσει κοινωνικές και ποδοσφαιριστές συμβουλές, ενώ θα μεταδώσει το σύνθημα που κυριαρχεί στα τμήματα υποδομής της ισπανικής ομάδας «εκπαιδεύουμε ανθρώπους- δημιουργούμε ποδοσφαιριστές».

Παράλληλα, ο Υπεύθυνος Προπονητικής Ανάπτυξης της GPS SEE / Valencia C.F., Alan Nixon, μαζί με τον Μάριο Μπόνιτς και έλληνες προπονητές θα αποτελέσουν το εξειδικευμένο τεχνικό τιμ της GPS Southeast Europe / Valencia C.F. στο 2ο Development Camp.

Για όσα παιδιά λάβουν μέρος για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, το Camp θα λειτουργήσεις σαν «trial» εισαγωγής τους, με τον Υπεύθυνο του recruiting του προγράμματος Γιώργο Τόλια να είναι παρόν σε όλη την διάρκεια του camp.

Το «GPS Southeast Europe / Valencia C.F. Soccer Program»  έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. Για να επιτευχθεί αυτό, τα πιο ταλαντούχα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στο πρόγραμμα Elite να προπονηθούν και να αξιολογηθούν σε ειδικά σχεδιασμένα Camp υπό το βλέμμα και τις οδηγίες της εξειδικευμένης προπονητικής ομάδας της GPS Southeast Europe / Valencia C.F.

Σκοπός του Elite Program είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση εάν επιλεχθούν στην Ακαδημία της Valencia C.F.  με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

Με την ολοκλήρωση των Development Camp θα ακολουθούσαν νέες φάσεις που αφορούν το πρόγραμμα:

2η Φάση: Επίλεκτοι Νοτιοανατολικής Ευρώπης – NATIONAL TEAM

Εκείνοι που θα θεωρηθούν έτοιμοι για το επόμενο βήμα, θα κληθούν να σχηματίσουν την Εθνική Ομάδα της χώρας τους, που θα προπονηθεί και θα αντιμετωπίσει σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες από όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε εξειδικευμένα Camp και διεθνή τουρνουά.

3η Φάση: SOUTH EAST EUROPE ELITE PROGRAM – INTERNATIONAL TEAM

Επίλεκτη Ομάδα ανά ηλικιακή κατηγορία: 18 παίκτες ανά ομάδα

Ταξίδι στην Ισπανία: Φιλικοί Αγώνες με ακαδημία Valencia CF & GPS Spain εναλλακτικά συμμετοχή σε επίσημο τουρνουά.

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.30 έως 16.30) στα τηλέφωνα: 6982971731, 00357 97845821

Ε-mail: info@gps-see.eu

Web page: http://www.gps-see.eu”

Σχόλια