Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου το Πάσχα στη Σύρο (27-30 Απριλίου)

Είστε ακαδημία ποδοσφαίρου και ψάχνεται για ένα τουρνουά στις διακοπές του Πάσχα;

Δηλώστε συμμετοχή για το μεγάλο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που θα γίνει στη Σύρο, για τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 13 ετών λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Σάββατο του Λαζάρου, Κυριακή των Βαΐων και Μεγάλη Δευτέρα μια γιορτή ποδοσφαίρου για τους μικρούς ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη Σύρο, όπου το Πάσχα γιορτάζεται ιδιαίτερα.

Το τουρνουά Hermes Cup, που διοργανώνει η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο όμορφο Κυκλαδονήσι, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Παναθηναϊκού και σε άλλα γήπεδα 5Χ5 στη Σύρο.

Μετάλλια και αναμνηστικά θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθε). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Σε όλους τους επισκέπτες θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη Σύρο, να μάθουν τα ήθη και έθιμα μας, την ντόπια παράδοση και πολιτισμό και να την αγαπήσουν.

Οι υπεύθυνοι του τουρνουά ελπίζουν και καταβάλουν κάθε προσπάθεια να εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου για τους μικρούς μας φίλους.

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν ακαδημίες και σχολές ποδοσφαίρου, αθλητικών σωματείων αλλά και ιδιωτικές από όλη την Ελλάδα.

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο τουρνουά Hermes Cup 2013 θα πρέπει να συμπληρώσουν την online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του τουρνουά καθώς και να δουν όλες τις λεπτομέρειες αναλυτικά.

Πληροφορίες: (http://www.hermescup.gr), (FB: http://www.facebook.com/HermesCup)

Σχόλια