Όλοι μαζί για τον Λεωνίδα – Συναυλία αγάπης στις 25 Αυγούστου!

Σημαντική είναι η κινητοποίηση και πάλι τις τελευταίες ημέρες για τον Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Συγκεκριμένα το «Barrage» διοργανώνει την Πέμπτη 25 Αυγούστου ένα μεγάλο μουσικό πάρτι με την συμμετοχή 20 DJ, οι οποίοι από τις 21.00 θα ψυχαγωγήσου τους παρευρισκόμενους.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτή τη νέα πρωτοβουλία θα διατεθούν για την θεραπεία του 22 χρονου ποδοσφαιριστή που παλεύει για να επιστρέψει υγιής από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα στην αφίσα της εκδήλωσης είναι το σύνθημα «Όλοι μαζί για τον Λεωνίδα», με αρκετούς να προσπαθούν να δραστηριοποιηθεί, ώστε άμεσα να συγκεντρωθεί το ποσό που ξεπερνάει τις 500, 000 ευρώ και είναι απαραίτητο για την θεραπεία του ποδοσφαιριστή.

Σε αναμονή η οικογένεια και ο ποδοσφαιριστής

Δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με το αν θα φύγει ο Λεωνίδας Κουτσούκης και θα επιστρέψει στην χώρα μας ώστε να κάνει τις δυο χημειοθεραπείες, που στις ΗΠΑ ξεπερνούν τα 300,000 ευρώ.

Όλα συνηγορούν ότι σύντομα θα γυρίσει στην Ελλάδα και πάλι ο νεαρός άσος ώστε να προχωρήσει στην απαιτούμενη ιατρική φροντίδα που πρέπει να του παρασχεθεί, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του περιμένουν να μάθουν τα νέα από την Αμερική ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Εν τω μεταξύ νέα αφίσα έγινε γνωστή μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης που αναφέρει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής χρειάζεται 1 εκ. ευρώ για την ιατρική του φροντίδα, ενώ υπάρχει και το εξής σχόλιο κάτω από το ποσό «Το ποσό είναι τεράστιο μα ο θεός είναι μεγάλος».

Η μεγάλη προσπάθεια συνεχίζεται για τον Λεωνίδα Κουτσούκη, ενώ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και νέες δράσεις για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

 

Σχόλια