ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ (γεν. 2001-2002)

Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων κατηγορίας Προπαίδων, η Τεχνική Επιτροπή Μικτών ομάδων ΕΠΣ Ημαθίας και ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης Αντώνιος, καλούν τα Σωματεία του Νομού Ημαθίας και τους προπονητές που έχουν στις τάξεις τους παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2001-2002, να στείλουν κατ’ επιλογή από 4-5 αθλητές, κυρίως όμως γεννηθέντες  το έτος 2001.

Η ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι και πάλι στον 3ο όμιλο με τις αντίστοιχες ΕΠΣ Γρεβενών,  Καστοριάς, Κοζάνης,  Φλώρινας, όπου κάθε ομάδα θα δώσει τέσσερις (4) αγώνες.

Η ημερομηνία έναρξης διεξαγωγής των αγώνων ορίζεται η  Κυριακή  31-03-2013. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Η πρώτη προπόνηση προεπιλογής και αξιολόγησης θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαρτίου και ώρα 3.45 μμ στο γήπεδο Παλατιτσίων. Παρακαλούνται οι αθλητές να συνοδεύονται από τους γονείς, ή μέλη ομάδων ή  προπονητές  και  να  φέρουν  τον  απαραίτητο  αθλητικό  εξοπλισμό  προπόνησης.

Επίσης θα έχουν βιογραφικό σημείωμα, με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, αριθ. Δελτίου ΕΠΟ, ομάδα, θέση και κινητό τηλέφωνο. Να σημειωθεί ότι μπορεί να συμμετέχουν στις προεπιλογές και όσοι δεν έχουν Δελτία προς το παρόν, με την βασική προϋπόθεση πριν την έναρξη των αγώνων να έχουν εκδώσει το απαραίτητο Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας για να συμπεριληφθούν στην Κατάσταση Υγείας για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνιση να απευθύνεστε στον ενωσιακό προπονητή κ. Αντ. Λυμούση στα τηλέφωνα 6977295590 & W 6978243000.

Σχόλια