Η πρώτη συγκέντρωση του Ατρόμητου Κ20 – Το ρόστερ και η προετοιμασία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του Ατρόμητου Κ20 για την περίοδο 2016 – 17. Δείτε το ρόστερ της ομάδας Νέων και που και πότε θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Προπονητής της ομάδας, παραμένει για τρίτη χρονιά ο Γιώργος Κορακάκης ο οποίος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, ευχήθηκε υγεία, καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες.

Βοηθός προπονητής/γυμναστής είναι ο Κώστας Παρθενίου, προπονητής τερματοφυλάκων ο Τάσος Μπαμπανιώτης, Β’ βοηθός προπονητής/αναλυτής ο Άγγελος Χόρτσας, φυσικοθεραπευτής ο Δήμητρης Κίτσιος, έφορος υλικού ο Βασίλης Κεχαγιάς.

Οι παίκτες από αύριο θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις, ταυτόχρονα θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα από εργομετρικό έλεγχο. Την Παρασκευή 22 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Κ20 των Περιστεριωτών έχει ανανεωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς προωθήθηκαν πολλοί παίκτες από την περσινή ομάδα της Κ17 που έφθασε μέσα στις «4» κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου αναφέρθηκε για το νέο βήμα που πραγματοποιούν οι ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από την Κ17 δίνοντας και τις δικές του ευχές.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Αρχηγός της Κ20 Σίμος Συμεωνίδης, ο προπονητής της Κ15 Σωκράτης Οφρυδόπουλος με τον συνεργάτη του Βασίλη Γκούμα και ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρης.

Το παρών στην σημερινή συγκέντρωση (ακολούθησε η πρώτη προπόνηση) έδωσαν 35 ποδοσφαιριστές, οι εξής :

Κίναλης, Μελικιάν, Λιβισιανός, Χανιώτης, Σαμπατάκος, Γιαταγανάκης, Αποστόλου, Χαραλάμπους, Τζίνοβιτς, Μαρκουλάκης, Στρούγγης, Λώλος, Παπαδογιωργάκης, Παυλής, Παναγιωτόπουλος, Ιμέρι, Ζαραφέτας, Ντιντής, Ιγκμπινόμπα, Χατζοβασιλάκης, Κιτσόπουλος, Σκόνδρας, Κάλιο Ρόχα, Δόσης,  Φαρία, Νταβιώτης, Κουτρούλης, Μοιρασγεντής, Κακοσίμος, Παναγιωτίδης, Θεοδωρής, Ρομάριο, Δαλκαφούκης, Σιάνος, Τριμμάτης.

Σχόλια