Ο Πασιαλής επιστρέφει στην Κ20 του Άρη

Την ελπίδα του ότι η εικόνα του ΑΡΗ θα αλλάξει με την έλευση του Αλκαράθ εξέφρασε ο Νίκος Πασιαλής, στις δηλώσεις που έκανε στη Nova για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (01/12, 17:15).

Ο  Πασιαλής ενόψει του τελευταίου του αγώνα στον πάγκο της πρώτης ομάδας, έκανε μεταξύ άλλων την αυτοκριτική του, λέγοντας ότι βοήθησε όσο μπορούσε, ενώ προανήγγειλε και την επιστροφή του στην Κ-20.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Παρ΄ ότι τελείτε υπό παραίτηση, εσείς θα είστε ο άνθρωπος ο οποίος θα καθοδηγήσει τον Αρη και στο ματς με τον Ατρόμητο! Πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα και κατ΄ επέκταση το παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες;

« Τη στιγμή αυτή, το μόνο που μας απασχολεί, είναι το ματς με τον Ατρόμητο. Προετοιμάσαμε όσο μπορούσαμε την ομάδα, κανονικά όλη την εβδομάδα, άλλωστε δεν είχαμε και πολλές ημέρες, καθώς από Δευτέρα, παίζουμε Σάββατο. Το μόνο που σκεφτόμαστε, λοιπόν, είναι το παιχνίδι που μας έρχεται. Τα υπόλοιπα είναι κομμάτι της διοίκησης η οποία ψάχνει για προπονητή και μάλλον έχει βρει. Ξέρουμε ότι είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είμαστε σε οριακό σημείο και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε».

-Πως προετοιμάστηκε η ομάδα;

« Το κλίμα δεν μπορώ να πω ότι είναι και το καλύτερο. Προετοιμαστήκαμε κάτω από βαρύ κλίμα και στενοχώρια από την ήττα στην Κομοτηνή, αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια ψηλά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

-Οι ποδοσφαιριστές έχουν πεισμώσει;

« Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες. Δουλειά τους είναι να κάνουν την προπόνηση και να προσπαθούν κάθε Κυριακή να κερδίζουν. Περισσότερο τους πείραξε το μεγάλο σκορ και πιστεύω το γεγονός αυτό να έχει κεντρίσει τον εγωισμό τους και να τον βγάλουν το Σάββατο στο γήπεδο».

-Πως είναι να προετοιμάζει κανείς την ομάδα, ξέροντας πως δεν θα είναι την επόμενη μέρα στον πάγκο;

« Για μένα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Είμαι στην ομάδα πολλά χρόνια, στα τμήματα υποδομής και στην Κ20. Ηρθα για λίγο καιρό να βοηθήσω, βοήθησα όσο μπορούσα και εφόσον αυτή τη στιγμή αποφάσισαν να γίνει αλλαγή προπονητή και αφού είναι για το καλό της ομάδας, το δέχομαι χωρίς διαμαρτυρία, χωρίς να πω τίποτα. Πιστεύω αυτό να βοηθήσει την ομάδα για να βρει το δρόμο της».

-Το ότι ο καινούριος προπονητής θα είναι στην κερκίδα, θα αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες;

«Οπωσδήποτε. Όταν αλλάζει ένας προπονητής, τα πρώτα αποτελέσματα, στατιστικά, είναι θετικά. Βέβαια, ελπίζω να μην είναι μόνο τα πρώτα αποτελέσματα , αλλά να είναι και η συνέχεια καλύτερη για τον Αρη. Διότι δεν του αξίζει αυτή η θέση».

-Εσείς, τι θα κάνετε;

«Εγώ θα επιστρέψω στη θέση μου, στην Κ20, εκεί που ήμουν τόσα χρόνια».

-Εχοντας ήσυχη τη συνείδησή σας;

«Ησυχη δεν θα την έχω γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερα. Είχα περισσότερες φιλοδοξίες, ήμουν περισσότερο αισιόδοξος, αλλά τα αποτελέσματα είναι εκείνα που καθορίζουν τις καταστάσεις».

 

Σχόλια