Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο 20χρονος Δημήτρης Κολοβός

Ο ΠΑΟΚ εκτός από παίκτες πρώτης γραμμής που μπορούν να κάνουν την διαφορά, κοιτάει και νεαρούς παίκτες όπως ο Δημήτρης Κολοβός που μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει στόχο τα επόμενα χρόνια να δημιουργήσει μία ομάδα που θα έχει μέσα ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό ο ΠΑΟΚ τσεκάρει την περίπτωση του 20χρονου (γεν. 27 Απριλίου 1993) Δημήτρη Κολοβού του Πανιωνίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ο ΠΑΟΚ κοιτάει τον νεαρό άσο των Νεοσμυρνιωτών ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Νέων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Κολοβού ακούγεται για τον Δικέφαλο και το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί όλο και περισσότεροι Έλληνες διεθνείς να φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Κολοβός ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων και στον Πανιώνιο ελπίζουν ότι με τις εμφανίσεις του θα φέρει προτάσεις στην Πλατεία, αφού τα οικονομικά των «κυανέρυθρων» είναι σε τραγική κατάσταση.

Σχόλια