2ο SOCCER PROMO CAMP 29-30/4 & 1/5 – ANIMA CLUB ANABYΣΣΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Puplic Rela­tions Man­ager της Soc­cer­promo και Διευθυντής της Ακαδημίας Απόλλων Αναβύσσου, Σπύρος Μαραθωνίτης, με την οποία καλεί τους επιθυμούντες, να λάβουν μέρος στο 2ο SOCCER PROMO CAMP, που θα διεξαχθεί από 29/4 έως και 1/5 στο ANIMA CLUB ANABYΣΣΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Το 2ο SOCCER PROMO CAMP είναι το μόνο Camp αξιολόγησης και εργοσωματικής μέτρησης νεαρών αθλητών, που υφίσταται πανελλαδικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα περισσότερα πρωταθλήματα των ακαδημιών τελείωσαν.  Κάθε χρόνο ειδικά τέτοια εποχή ξεκινούν οι αναζητήσεις τους για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν είτε συνεχίζουν στην ίδια ομάδα, αλλά σε άλλο ηλικιακό γκρούπ, που ακόμα και αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή και μάλιστα σημαντική, γιατί αλλάζουν οι απαιτήσεις, είτε ψάχνοντας μια νέα ποδοσφαιρική στέγη θεωρώντας ότι αξίζουν κάτι παραπάνω.

Ότι λοιπόν από τα παραπάνω συμβαίνει υπάρχει μια αλλαγή και μάλιστα σημαντική.  Για όσους έχετε διαβάσει κάποια από τα άρθρα μου που κατά καιρούς δημοσιεύω ή έχετε μιλήσει μαζί μου, γνωρίζετε ποια είναι η άποψή μου για τους νεαρούς αθλητές που θέλουν να κάνουν πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Με όσες ακαδημίες έχω συνεργαστεί κατά καιρούς αλλά ακόμα και στους επαγγελματίες αθλητές ένα πράγμα λέω πάντα “το ποδόσφαιρο είναι συνέχεια της εκπαίδευσης και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι, όποιος δουλεύει σωστά και μεθοδικά ανεβάζει τις πιθανότητες να πετύχει τους όποιους στόχους έχει βάλει”.  Πρέπει λοιπόν ένας αθλητής να βλέπει τις αδυναμίες του και να δουλεύει πάνω σε αυτές.  Η αξιολόγηση λοιπόν είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ώστε να ξέρεις που βαδίζεις.

Εμείς στην πλατφόρμα της Soccer Promo δημιουργήσαμε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ένα τριήμερο Camp για νεαρούς αθλητές όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν και με την ολοκλήρωση του Camp θα πάρουν στα χέρια τους μια αξιολόγηση και μια εργοσωματική μέτρηση που πιστεύουμε ότι θα τους βοηθήσει.

Τα Camp της Soccer Promo δεν είναι απλά μια ακόμα εμπειρία.  Είναι μια συμβουλή κατεύθυνσης. Το team της Soccer Promo απαρτίζεται από καταξιωμένους διπλωματούχους προπονητές, γυμναστές, εργοφυσιολόγους, managers.

Στην Ελλάδα έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Target Sports του FIFA Manager Χρήστου Γάτση.  Το πρώτο Camp της Soccer Promo που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το επίπεδο των αθλητών που συμμετείχε σε αυτό ήταν πραγματικά πολύ υψηλό.  Δύο αθλητές του Camp είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν την εμπειρία να ζήσουν ο μεν πρώτος μία εβδομάδα στο Camp της Barcelona ενώ ο δεύτερος στο Camp της Paris Saint Germain με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το δεύτερο Camp της Soccer Promo γίνεται 29-30/4 & 1/5 στο Αnima Club Αναβύσσου Αττικής και απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές όλων των κατηγοριών.

Το κόστος του είναι 100 Ευρώ και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Στο τηλέφωνο 6983-794319 ή

Επισκεφθείτε το site www.soccerpromo.net

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ
PUPLIC RELA­TIONS MAN­AGER SOC­CER­PROMO
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Σχόλια