Ισπανοί προπονητές και σκάουτερς στην Αθήνα στις 2, 3 4 Μαΐου: Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα δοκιμαστικά της FDE

Ούτε ένας μήνας δεν έμεινε πια για τα μεγάλα δοκιμαστικά της FDE. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της FDE και τηλεοπτικός παραγωγός κ. Στέλιος Αγγελόπουλος, δήλωσε στο Football-Academies.gr:

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε τους Ισπανούς προπονητές διεθνούς φήμης Δαβίδ Αθνάρ και Ντιέγκο Γκαρσία Φερνάντεζ, οι οποίοι θα προπονήσουν και θα αξιολογήσουν τους έλληνες ποδοσφαιριστές».

Στην ερώτησή μας τι είναι αυτό που σας διαφοροποιεί από τυχόν άλλα δοκιμαστικά και καμπ στην Ελλάδα, ο κ. Αγγελόπουλος μας είπε:

«Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι τόσο μεγάλο στην Ελλάδα. Θα μπορούσαμε να οργανώσουμε πιο απλά δοκιμαστικά, με ανώνυμους, μέτριους ή απλά αξιοπρεπείς προπονητές, αλλά επιλέξαμε τα δύσκολα, γιατί τα παιδιά μας το αξίζουν» δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της FDE και συνέχισε

«Εχουμε πολύ ταλέντο στην Ελλάδα και μας δίνεται η ευκαιρία να το αναδείξουμε. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την FDE που θα παραστεί στα δοκιμαστικά της και ο CEO της AFA αναζητώντας νέα ταλέντα. Η συνεργασία της AFA  με το διεθνές πρακτορείο σκάουτερς SPOCS και η παρουσία της στα δοκιμαστικά μας είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ».

Όπως μας ανέφερε ο κ. Αγγελόπουλος, οι θέσεις για τα δοκιμαστικά από τους Ισπανούς προπονητές είναι περιορισμένες και σε κάποια ηλικιακά γκρουπ κοντεύουν ήδη να συμπληρωθούν.

Η ομάδα της FDE δουλεύει πυρετωδώς για να κάνει τη διαφορά, συνεργάζεται πάντα με τους καλύτερους και είναι βέβαιη ότι θα καταφέρει το στόχο της ο οποίος είναι: Να αναπτύξει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, να ανακαλύψει τους ταλαντούχους παίκτες και να τους προωθήσει στο εξωτερικό εφόσον είναι έτοιμοι. Αλλωστε ήδη το έχει καταφέρει με δύο παίκτες στα προηγούμενα δοκιμαστικά της.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα fde.gr και κάντε εγγραφή τώρα!

Σχόλια