Παμπαίδες : ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ – ΑΕΚ(2) 3 – 0 (Photos)

Ένα ακόμα Σάββατο (17/12) μας βρήκε να ακολουθούμε το μικρότερο σε ηλικίες τμήμα, των υποδομών της ΑΕΚ στο γήπεδο του Αjax Ταύρου, στα πλαίσια του AFC – Θουκυδίδειο 2011-2012 για τον Β’ όμιλο της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Super Cup) ΠΑΕ των Παμπαίδων.

Το παιχνίδι αυτή την φορά ακόμα πιο δύσκολο . Η ακαδημία Μινώταυρος, ομάδα που είχε αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στην έδρα της στον πρώτο γύρο και είχε γευτεί την χαρά της νίκης σε ένα φοβερό παιχνίδι που είχε λήξει 5-4. Ο Μινώταυρος  είχε δείξει ήδη τις ικανότητες του, όντας δυνατή ομάδα και  δεμένη  σαν σύνολο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ΑΕΚ η οποία έχασε την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα. Με καλή κυκλοφορία προσπαθούσε να αναπτυχθεί από τα άκρα και να διασπάσει έτσι την άμυνα των γηπεδούχων. Δύο ακόμα ευκαιρίες για την ΑΕΚ πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα γινόταν φανερό πως η διαφορά σε δύναμη των δύο ομάδων ήταν αυτή που θα έκρινε τον αγώνα.

Οι παίκτες του Μινώταυρου κέρδιζαν όλο και συχνότερα τις προσωπικές μονομαχίες τους και άρχισαν να κυριαρχούν στο κέντρο.

Παρόλα αυτά σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο . Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι και γρήγορα ακολούθησε και δεύτερο τέρμα . Και τα δύο γκολ ήταν αποτέλεσμα όμορφων ατομικών ενεργειών. Σκορ στο ημίχρονο : 2 – 0.

Η διαφορά στο μέσο όρο ηλικίας των δύο ομάδων είχε κάνει την διαφορά μέχρι στιγμής και η συνέχεια φάνταζε  δύσκολη για την ΑΕΚ, όσον αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα .

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής της ΑΕΚ κ. Σταύρος Λέτσας έκανε τέσσερις αλλαγές φρεσκάροντας την ομάδα , και πέντε λεπτά αργότερα συνέχισε κάνοντας ακόμα έξι αλλαγές  χρησιμοποιώντας έτσι ολόκληρο το roster της ομάδας.

Όμως  ο Μινώταυρος έφτασε στην επιτυχία και τρίτου τέρματος του και συνέχισε να δημιουργεί ,αλλά και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες.

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε πολύ να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους και  κατόρθωσε να μην δεχτεί άλλο γκολ.

Όσο και αν φαίνεται ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα της ΑΕΚ , στην ουσία ήταν μία αξιόλογη εμφάνιση και δυνατή  εμπειρία για αυτό το τμήμα των υποδομών, που παλεύει κάθε εβδομάδα κόντρα σε δυνατότερες και πιο έμπειρες ομάδες .

Με πολύ ταλέντο, περίσσια  αγάπη για την ΑΕΚ και άριστη τεχνική καθοδήγηση η επιτυχία του τμήματος  δεν θα αργήσει να φανεί .

Από την τεχνική ηγεσία της ομάδος μας ανακοινώθηκε πως η ομάδα θα συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά 1ο CHRISTMAS CUP  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2011

Από 28 έως 30 Δεκεμβρίου που διοργανώνει η  Ένωση Μεταμόρφωσης (ΑΕΜ), με τη βοήθεια και τη σύμπραξη του Δήμου Μεταμόρφωσης,  στο Γήπεδο Μεταμόρφωσης (Παπανδρέου & Λυκοβρύσεως).

Αύριο Κυριακή 18/12/2011 για το τμήμα έχει προγραμματιστεί δυνατός φιλικός αγώνας στο Πολυδένδρι, στις 12.00 πμ.

Για το football-academies.gr
Παύλος Τσίλιας
Reporter για την ΑΕΚ

Φωτορεπορτάζ

Δείτε παρακάτω στιγμές του αγώνα που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός συνεργατών του football-academies.gr (Για να κατεβάσετε τις φωτογραφίες μέσω του picasa και να τις εκτυπώσετε κάντε κλικ εδώ) (Aν δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες, ανανεώστε τη σελίδα πατώντας F5)

Σχόλια