Κοντά στα ταλεντάκια της Κ19 του ΟΦΗ

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν στον ΟΦΗ για την ομάδα Κ19, τη δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, η οποία θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league.

Με προπονητή τον Βασίλη Πλεσίτη και ένα έμπειρο επιτελείο συνεργατών (Πίτσος, Πουπάκης, Γαυγιωτάκης), η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, έχει ως στόχο να αναδείξει παιδιά, που θα μπορέσουν στο μέλλον, να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Ηδη έχει γίνει μια καλή επιλογή ταλέντων με παιδιά απο όλη την Κρήτη και ο προπονητής προσπαθεί αυτήν την εποχή, να συνθέσει και να μοντάρει την ομάδα του, η οποία βρίσκεται σε περιόδο προετοιμασίας.

Η Κ-19 του ΟΦΗ έχει ήδη δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με τον ΟΦΗ’ 94 (νίκη με 3-2) και τον Αλμυρό (ήττα με 5-4), αλλά τα αποτελέσματα περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο, είναι τα παιδιά αυτά να δουλεύουν επαγγελματικά και να εξελίσσονται.

Να σημειωθεί ότι πολύ κοντά στην ομάδα Κ19 του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε το φιλικό με τον ΟΦΗ’ 94, ενώ το φιλικό με τον Αλμυρόόπως φαίνεται απο την φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Σταύρος Λαμπράκης.

Το πρωτάθλημα της Κ19 σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν τον ΟΦΗ, θα ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου, οπότε μέχρι τότε ο Βασίλης Πλεσότης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν περισσότερο, για το χτίσιμο της ομάδας, που έχει ξεκινήσει απο το μηδέν, αλλά η προοπτική της είναι αρκετά αισιόδοξη.

Φέτος γίνεται μια νέα αρχή στις υποδομές του ΟΦΗ και στην κρητική ομάδα ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να χαράξουν μια νέα πορεία στις ανάδειξη παικτών στο άμεσο μέλλον.

Σχόλια