Προπονητής ετών 18!

Διαβάστε για την ξεχωριστή ιστορία ενός 18χρονου που ήταν στην ακαδημία του Πανσερραϊκού και αποφάσισε από ποδοσφαιριστής να γίνει προπονητής!

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, λένε πως χρειάζεται το ταλέντο αλλά απαιτείται και πάρα πολλή δουλειά.

Τι γίνεται όμως όταν είσαι 18 χρονών και καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις και γενικά δεν φαίνεται πως μπορείς να ξεχωρίσεις στο μέλλον; Σκύβεις το κεφάλι και δουλεύεις; Τα παρατάς; Ή μήπως σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό;

Ο πρωταγωνιστής ετούτου του κειμένου, επέλεξε την τρίτη επιλογή, καθώς έχει μεράκι και αγάπη για το ποδόσφαιρο και δεν μπορούσε να σκεφτεί τη ζωή του χωρίς αυτό. Ο λόγος για τον 18χρονο, Χρήστο Ισαήδη, που ανήκε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού.

Ο νεαρός κατάλαβε πως δεν έχει τύχη σαν ποδοσφαιριστής και αποφάσισε να βρει άλλον τρόπο να υπηρετήσει το αγαπημένο του άθλημα. Έτσι από τα 18 του χρόνια, ξεκίνησε τα μαθήματα προπονητικής, προκειμένου σε λίγα χρόνια να κάτσει στην άκρη του πάγκου.

Παρά την καχυποψία (σ.σ χαρακτηριστικό του Έλληνα) των συμπατριωτών μας, ο Χρήστος Ισαήδης δεν το έβαλε κάτω και τελικά επιλέχθηκε να παρακολουθήσει το επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών της Ακαδημίας της Φέγενορντ μέσα στον Ιούλιο.

Εμείς να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία, όπως και σε όλα τα παιδιά που παλεύουν για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Και που ξέρετε; Σε λίγα χρόνια ίσως να γράφουμε γι’ αυτόν…

Πηγή:sport24.gr

Σχόλια