Τον 18χρονο Κωνσταντίνο Μπουλούλη απέκτησε ο Ατρόμητος

Επένδυση για το μέλλον έκανε ο Ατρόμητος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μέσου, Κωνσταντίνου Μπουλούλη, που έμεινε ελεύθερος από τον Φωκικό, όπου θα παραχωρηθεί δανεικός.

Το μέλλον της ομάδας κοιτάζουν στον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Κωνσταντίνου Μπουλούλη.

Ο 18χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Φωκικό και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο για να παραχωρηθεί στον ίδιο σύλλογο με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος βάσει συμβολαίου από τον Φωκικό βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Θα δοθεί ωστόσο δανεικός στον Φωκικό για ένα χρόνο στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή του Μανώλη Καλλέργη.

«Από τις πιο οργανωμένες ομάδες ο Ατρόμητος»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μπουλούλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Περιστεριωτών και χαρακτήρισε τον Ατρόμητο μια από τις πιο οργανωμένες και ανταγωνιστικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μια από τις πιο οργανωμένες και ανταγωνιστικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Μέσω του δανεισμού μου στον Φωκικό θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν, ιδιαίτερα τον κύριο Τόλη Αποστόλου, ο οποίος με παρακολουθούσε τόσο καιρό για να αποδείξω ότι είμαι ικανός να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Ατρόμητου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την άψογη συνεργασία και στάση που τήρησε από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε μαζί», ήταν τα λόγια του.

Ποιος είναι

Ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης έχει γεννηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 1993 και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Λαμίας και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Φωκικό πραγματοποιώντας 18 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και 27 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, όπου πέτυχε και 2 γκολ

Σχόλια