Η Ρόμα δοκιμάζει τον 17χρονο Αντώνη Στεργιάκη [VIDEO]

Συμφώνα με Ιταλικά δημοσιεύματα  από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου της Ρόμα θα περάσει  ο 99άρης Αντώνης Στεργιάκης.

Στο football-academies.gr έχετε διαβάσει στο παρελθόν για τον Στεργιάκη, τόσο για την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου στη Σλάβια Σόφιας, όσο και συνέντευξή του για τη ζωή στη Βουλγαρία και το βήμα στο εξωτερικό, αλλά και για την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου.

Ο υψηλόσωμος Έλληνας τερματοφύλακας ταξίδεψε την χθες Τρίτη (2/8) στη Ρώμη, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Γιώργο Κολοβό και τον πατέρα του, με σκοπό να δοκιμαστεί στη Ρόμα.

Η δοκιμή του 17χρονου γκολκίπερ, που ανήκει στη Σλάβια Σόφιας, θα γίνει από την Τετάρτη (3/8) μέχρι την Παρασκευή (5/8) και εάν περάσει τα τεστ, θα μεγαλώσει οι Ελληνική παροικία τον «Τζαλορόσι» .

Μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, Ιταλοί ρεπόρτερ τον περίμεναν στο Φιουμιτσίνο, προκειμένου να τον ρωτήσουν για την προοπτική των «τζαλορόσι». Ο νεαρός τερματοφύλακας είπε: «Αν ήρθα να υπογράψω; Δεν ξέρω. Πρώτα πρέπει να προπονηθώ και θα δούμε».

{youtube}M0Gs77h2k00{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=M0Gs77h2k00

Αντώνης Μουστάκας, για το Football-academies.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Πρωταθλητής στη Βουλγαρία ο 17χρονος Αντώνης Στεργιάκης

Αντώνης Στεργιάκης, το 16χρονο ελληνόπουλο, που υπέγραψε στη Σλάβια Σόφιας!

EΣΠAΣE TA KONTEP, ΓIA AΛΛH MIA ΦOPA, O 16χρονος ΑΝΤΩΝΗΣ ΣTEPΓIAKHΣ

Ο 16χρονος Στεργιάκης, στο «μικροσκόπιο» του ΠΑΟΚ!

Σχόλια