Από την Ακαδημία του Δαναού στην Κ17 του Αστέρα Τρίπολης!

Άλλος ένας νεαρός Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής έγινε από χθες μόνιμος κάτοικος Τρίπολης. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Παπαγιαννέα, ο οποίος ενετάχθη στην ομάδα του  Αστέρα Τρίπολης   και θα αγωνίζεται  στην Κ17 της αρκαδικής ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γεννημένος το 1998, προέρχεται από τα σπλάχνα της Ακαδημίας του Δαναού, καθώς ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου από εκεί και στην ηλικία των 8 χρόνων.

Έτσι η περίφημη πια Ακαδημία, υπό τις οδηγίες των Πέτρου Δημόπουλου, Αλέκου Δέδε και Μιχάλη Παυλάκη συνεχίζει να καλλιεργεί τα ταλέντα και πιστή στη φιλοσοφία της ίδρυσής της, τα παραχωρεί χωρίς καμιά απαίτηση και υποχρέωση σε μεγαλύτερες ομάδες, προκειμένου να αναδείξουν αυτά που μαθαίνουν.

Ο Βαγγέλης Παπαγιαννέας ακολούθησε το δρόμο που είχαν πάρει το καλοκαίρι,  δύο ακόμα συμπαίχτες του από τον Δαναό, οι νεαροί Ζήσης και Φωτόπουλος οι οποίοι αγωνίζονται ήδη με επιτυχία στις υποδομές του Αστέρα!

Ο Παπαγιαννέας αγωνίστηκε από μικρή ηλικία σε όλες τι δραστηριότητες (τουρνουά) της Ακαδημίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ήταν βασικό στέλεχος της Μικτής Μεσσηνίας σε όλες τις ηλικίες, και απέκτησε σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες παίζοντας από 14 χρόνων στο πρωτάθλημα της Γ τοπικής Μεσσηνίας με την ομάδα του ΑΣ. Δαναού, η οποία υπάρχει και συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με σκοπό να αποκτούν τα παιδιά της Ακαδημίας αγωνιστικές εμπειρίες.

Πηγή:taklin.gr

Σχόλια