Ξεκίνημα στο Πήλιο για Κ17 και Κ20 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στα πανέμορφα Χάνια του Πηλίου βρίσκονται  από το μεσημέρι της Τρίτης οι ομάδες Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού προκειμένου να πραγματοποιήσουν έως τις 12 Αυγούστου ​ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι ποδοσφαιριστές μετά από ένα πολύωρο ταξίδι έφτασαν στον προορισμό τους για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και από την Τετάρτη θα εισέλθουν δυνατά στις προπονήσεις.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε και χαλάρωμα αλλά και ομιλίες από τους προπονητές για τη νέα χρονιά και τους κανόνες που θα πρέπει ν’ ακολουθούν όλοι στην προετοιμασία στο Πήλιο.

Συνολικά για τις δυο ομάδες έχουν “ανέβει” στο “Βουνό των Κενταύρων” 60 ποδοσφαιριστές. Στο Πήλιο είναι φυσικά και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης αλλά και οι προπονητές των ομάδων μαζί με πολυάριθμο επιτελείο.

Φιλικό με ΑΕΛ

Την τελευταία ημέρα (12/8)  της προετοιμασίας στο Πήλιο η Κ-20 θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της ΑΕΛ στη Λάρισα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα θα παίξει άλλα δυο φιλικά στην διάρκεια της παραμονής της στα Χάνια ενώ η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη (Κ-17) θα δώσει και εκείνη δυο αγώνες, τους πρώτους της για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Συνάντηση με τον Ατρόμητο!

Συνάντηση με την αποστολή της ανδρικής ομάδας του Ατρόμητου Αθηνών στα Χάνια είχαν τα μέλη της αποστολής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Η αποστολή του Ατρόμητου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στα Χάνια και  στο μικρό διάστημα της παραμονής της πολλοί παίκτες αλλά και ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας και ο γυμναστής Δημήτρης Μπουρουτζίκας τα είπαν με τους προπονητές του Ολυμπιακού.

Ο κ. Μπουρουτζίκας ήταν γυμναστής στον Ολυμπιακό και είχε παίκτες τόσο τον Δημήτρη Μαυρογενίδη όσο και τον Φώτη Στρακόσια. Με την επιστροφή στον Πειραιά υπενθυμίζουμε ότι τόσο η Κ-17 όσο και η Κ-20 του Ολυμπιακού θα δώσουν φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τις αντίστοιχες ομάδες του Ατρόμητου.

Σχόλια