Ποιοτικό ποδόσφαιρο οι Περιστεριώτες, γκολ από τα αποδυτήρια οι Βοιωτοί
Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κ17 του Λεβαδειακού και του Ολυμπιακού, που διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο Βοιωτίας, στον Αγ. Σπυρίδωνα, για την 6η αγωνιστική του 1ου γύρου, του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.
Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό, έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο, με κατοχή της μπάλας και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο ήταν άτυχος διότι δέχθηκε γκολ από τα …αποδυτήρια.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με τέρμα του Μπουρμπούλη αιφνιδιάζοντας του παίκτες του Βασίλη Καλτσή, οι οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, και κατάφεραν να διασπάσουν τη μαζική αμυντική διάταξη του Λεβαδειακού, στο 85’ με τον Λαχανά.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κουλιαδάκης, Τσίμπας, Σόφης, Ματσώτας, Αργυρίου, Κουκοδήνος, Βήχος, Δήμου, Παχούμης, Μπουρμπούλης. Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Μεντής, Γιαννακόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσκινάς, Πατσίκας, Σκουτέρης, Βαγγέλης, Νιτσάκης, Αυγουστάτος, Διακογεωργίου, Μουρελάτος, Στόιλας, Βιταλιώτης, Χοχλαστός. Έπαιξαν και οι: Σαββίδης, Μπουρντένης, Μητρόπουλος, Λαχανάς.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Πλατανιάς – Αστέρας 1-0
Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-0
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-3
Βαθμολογία Όμιλος A’ | |||
# | ΟΜΑΔΑ | ΑΓΩΝΕΣ | ΒΑΘ. |
---|---|---|---|
1 | A.E.K. | 6 | 15 |
2 | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | 5 | 10 |
3 | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | 5 | 9 |
4 | ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. | 5 | 9 |
5 | ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | 6 | 7 |
6 | ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | 6 | 5 |
7 | ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. | 5 | 4 |
8 | ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | 6 | 2 |
Η επόμενη αγωνιστική (7η)
A.E.K. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ