Μεγάλη επιτυχία στο 16ο τουρνουά ποδοσφαίρου του “Ηρακλή Πτολεμαΐδας”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Ηρακλής Πτολεμαΐδας” διοργάνωσε το ετήσιο τουρνουά παιδικών ομάδων που φέτος έκλεισε 16 χρόνια ζωής και το οποίο διεξήχθη από 27 έως 30 Απριλίου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Πήραν μέρος 10 ομάδες με 32 τμήματα και 450 περίπου μικρούς ποδοσφαιριστές που για 4 μέρες πρόσφεραν όμορφο θέαμα. Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών στα παιχνίδια που έγιναν κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες

Στη κατηγορία μίνι στο μεγάλο τελικό η ομάδα του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας κέρδισε την ομάδα της Αναγέννησης  με 6-1 και πήρε το τίτλο. Στον μικρό τελικό ο Μακεδονικός Κοζάνης επικράτησε των Ακριτών Κοζάνης με 3-1. Από εκεί και πέρα την 5η θέση κατέλαβε ο Αστέρας Κοζάνης, την 6η θέση ο Ηρακλής, την 7η ο Βυζαντινός Αετός και την 8η θέση οι Λέοντες Μουρικίου. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γαβριηλίδης Νίκος του Ατρόμητου ενώ το κύπελλο ήθους απονεμήθηκε στον Μακεδονικό Κοζάνης. Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε ο αρχιδιαιτητής Αντώνης Παπαδόπουλος.

Στη κατηγορία τζούνιορ στο  μεγάλο τελικό η ομάδα του Ηρακλή κέρδισε τον Ατρόμητο με 3-1 στα πέναλτι (κ.α. 1-1). Στον μικρό τελικό Ακρίτες Κοζάνης Κοζάνης  – Αναγέννηση  2-1. Στην 5η ο Μακεδονικός Κοζάνης που κέρδισε την ΑΕ Φαλήρου με 4-0, στην 7η θέση ο ΠΑΟΚ Κοζάνης  που κέρδισε τον Βυζαντινό Αετό με 6-1. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τρομπούκης του Μακεδονικού Κοζάνης  με 7 γκολ ενώ το κύπελλο ήθους απονεμήθηκε στον Βυζαντινό Αετό. Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκαναν τα μέλη της Ε.Π.Σ. Κοζάνης  Μάγγος Βαγγέλης και Φώτης Φολτόπουλος.

Στο προπαιδικό την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Ατρομήτου, που  κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας με 3-1. Στο  μικρό τελικό ο Μακεδονικός Κοζάνης επιβλήθηκε της Α.Ε. Φαλήρου με 3-1. Την 5η θέση κατέλαβαν οι Ακρίτες Κοζάνης που κέρδισαν τους Λέοντες με 3-0την 7η ο Βυζαντινός Αετός και την 8η η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Παπακωνσταντίνου των Ακριτών με 5 γκολ  ενώ το κύπελλο ήθους απονεμήθηκε στην ομάδα των Λέοντων Αναρράχης. Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κιοσσές.

Στο παιδικό τη πρώτη θέση κατέκτησε ο Άρης Θεσσαλονίκης που κέρδισε τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας  με 2-1. Τη  3η θέση πήρε η Α.Ε. Φαλήρου που κέρδισε τους Ακρίτες Κοζάνης με 2-0.  Την  5η θέση πήρε η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας που κέρδισαν με 5-4 στα πέναλτι (κ.α. 1-1)  την ομάδα του Ατρομήτου  ενώ  την 7η ο Μακεδονικός Κοζάνης  που κέρδισε την ομάδα του Βυζαντινού Αετού με 1-0.  Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κοτζατίσογλου από τους Ακρίτες Κοζάνης   ενώ το κύπελλο ήθους πήρε η ομάδα των Ακριτών. Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.  Απονομές έγιναν και στους διαιτητές και τις έκανε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ασπράγκαθος.

Στο κλείσιμο του τουρνουά οι προπονητές και υπεύθυνοι της  Ακαδημίας του “Ηρακλή Πτολεμαΐδας” Δημήτρης Σπυρίδης και Γιάννης Κουλίδης ευχαρίστησαν όλες τις ομάδες για την  παρουσία τους το τουρνουά και ανανέωσαν το ραντεβού για το 17ο τουρνουά του χρόνου.

Επιμέλεια : Κώστας Ασλάνης

Πηγή : kozani.topikasport.gr

Σχόλια