Ο 16χρονος Χατζηδιάκος «κλειδί» για τη μεταγραφή Φάλκεμπεργκ στον Παναθηναϊκό

Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον Έρικ Φάλκεμπργκ της Αλκμααρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στα “Πράσινα Νέα” το «κλειδί» το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός για να τα βρει με την Αλκμάαρ και να κάνει δικό του τον Έρικ Φάλκεμπεργκ είναι ο 16χρονος Παντελής Χατζηδιάκος.

Στο Τριφύλλι από εκεί που δεν το περίμεναν ίσως να βγάλουν ένα κρυφό χαρτί το οποίο μπορεί να τελειώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι οι οικονομικές αξιώσεις της Αλκμάαρ.

Ποιος είναι ο Χατζηδιάκος;

Το όνομα του ίσως δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής, σε όσους δεν βρίσκονται κοντά στις υποδομές, όμως στους ανθρώπους της Ολλανδικής ομάδας λέει και μάλιστα πολλά.

Πρόκειται για έναν 16χρονο (γενν. 1997), ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες της Αλκμάαρ και προέρχεται από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού, στις οποίες αγωνιζόταν πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο μετακόμισε μόνιμα με την οικογένειά του στην Ολλανδία (έχει Ολλανδή μητέρα) και αγωνίζεται πλέον στην  ομάδα Κ16 της Αλκμάαρ, που τη φετινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ16.

Τα δεδομένα της υπόθεσης

Πως μπορεί λοιπόν να φανεί χρήσιμη η συγκεκριμένη περίπτωση στον Παναθηναϊκό.

Εδώ και ένα μήνα η Αλκμάαρ έχει ενημερώσει ότι θέλει να κάνει επαγγελματία τον Χατζηδιάκο και βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό. Για να μπορέσει η Ολλανδική ομάδα να κάνει επαγγελματία τον 16χρονο Έλληνα θα πρέπει να τα βρει με τους πράσινους για τα τροφεία.

Τα τροφεία που δικαιούται το Τριφύλλι είναι περίπου 225.000 ευρώ και κάλλιστα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ποσό για να επέλθει συμφωνία για τον Φάλκεμπεργκ.

Το εάν θα χρησιμοποιήσουν τον συγκεκριμένο τρόπο οι πράσινοι θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Σχόλια