Οι 16χρονοι Γενιτσαρίδης του Ολυμπιακού και Γιαννόπουλος του Πανιωνίου δοκιμάστηκαν στην Ιταλική Βαρέζε

Αποκλειστικό

Στην πόλη Βαρέζε της  βόρειας  Ιταλίας, βρέθηκαν έπειτα από πρόσκληση της ομώνυμης ομάδας οι Γενιτσαρίδης  Μάνος του  Ολυμπιακού και Γιαννόπουλος  Παναγιώτης του Πανιωνίου και οι δυο γεννηθέντες το 1996, για να δοκιμαστούν.

Η ομάδα της Βαρέζε βασίζει τη δουλειά της, στο τρίπτυχο ανιχνεύω – φτιάχνω – προωθώ σε άλλη ομάδα, δηλαδή έχει μπει σε μια σύγχρονη επαγγελματική λογική.

Αυτή δηλαδή, έχει να κάνει με το να βρίσκει ταλέντα από Ιταλία και Ευρώπη, να τα πιστεύει, να τα προπονεί, να τους δίνει σε μικρή ηλικία συμμετοχή στη μεγάλη ομάδα και τέλος να τα προωθεί (πώληση), σε άλλη ομάδα με μεγάλο κέρδος.

Οι 16χρονοι παίκτες συμμετείχαν για μια εβδομάδα στις προπονήσεις της ιταλικής ομάδας και χρησιμοποιήθηκαν σε φιλικό τις Βαρέζε, υπό το βλέμμα του MAURO MILANEZE τεχνικού διευθυντή της  A.S. VARESSE  και πρώην παίκτη της INTER και QPR.

Και οι δυο παίκτες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

O Γιαννόπουλος Παναγιώτης του Πανιωνίου Ο Γενιτσαρίδης Μάνος του Ολυμπιακού

Ο Γιαννόπουλος Παναγιώτης αγωνίστηκε ως  σέντερ  φορ και έδειξε πολλά από τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Οι Ιταλοί έκαναν μνεία για τις πολύ καλές του τοποθετήσεις, τη δύναμή του και η καλή τεχνική του.

Ο Γενιτσαρίδης Μάνος δοκιμάστηκε σε δυο θέσεις. Ως  αμυντικό  χαφ και ως δεξί μπακ. Ο ταλαντούχος μπακ της ομάδας Κ17 των ερυθρολεύκων, εντυπωσίασε τους Ιταλούς για την άψογη τεχνική του, τα πολύ καλά χτυπήματά του στα στημένα και για την ταχύτητα σκέψης και ποδιών. Στον αγώνα που χρησιμοποιήθηκε, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ χαιλάιτς, όταν αγωνιζόταν ως δεξί  μπακ. Ο Γενιτσαρίδης έδειξε σε ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά και στις προπονήσεις εξαιρετικά στοιχεία, κάτι που έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Βαρέζε, που δύσκολα δεν θα προχωρήσουν στην πρότασή τους, για την απόκτησή του. Πέραν της Βαρέζε, τον Γενιτσαρίδη, όπως σας έχουμε αναφέρει στο football-academies.gr, σε παλιότερο άρθρο μας, παρακολουθεί και η Μάντζεστερ Σίτι. Τον 16χρονο μπακ έχει τσεκάρει, ο σκάουτέρ της, Τόνι Μπόουεν, σε αγώνες της Κ17 του Ολυμπιακού, στον οποίο έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις και τον έχει σημειώσει στην ατζέντα του.

Οι δυο ποδοσφαιριστές προσκλήθηκαν να  παρακολουθήσουν και τον  αγώνα για το πρωτάθλημα  της SERIE B μεταξύ της A.S. VARESE  –  NOCERINA  στο στάδιο Ossola  di Varese.

Οι άνθρωποι της A.S. VARESE  ενημέρωσαν τους δυο ποδοσφαιριστές, ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σχόλια