Ο 16χρονος Γιάννης Διαμαντόπουλος στο Λεβαδειακό

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και στην Κ17 του Λεβαδειακού για τον Βοιωτό μεσοεπιθετικό, Γιάννη Διαμαντόπουλο, μετά από 4 χρόνια, που βρισκόταν στην Arsenal Elite Academy στη Θεσσαλονίκη.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής με το πλούσιο ταλέντο, μετά από 4 χρόνια παραμονής στην ομάδα επίλεκτων της Arsenal Elite Academy στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στη Λειβαδιά για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Λεβαδειακού στη Super League.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Λεβαδειακού και το προπονητικό τιμ, αποφάσισαν την ένταξη του Διαμαντόπουλου στα τμήματα υποδομής της Βοιωτικής ΠΑΕ, μιας και πρόκειται για ένα εκπληκτικό ταλέντο, που έχει διακριθεί από πολύ μικρή ηλικία και θα μπορέσουν να το αξιοποιήσουν κατάλληλα.

Who is who

Ο Γιάννης Διαμαντόπουλος, έχει γεννηθεί στις 10/1/2000 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στο Olympico Soccer Academy στη Λειβαδιά.

Από το 2007 μέχρι και το 2012, εντάχθηκε στην τοπική Arsenal Soccer Schools, όπου με τις εκπληκτικές του επιδόσεις και εμφανίσεις, ανέβηκε επίπεδο και ενσωματώθηκε στην Arsenal Elite Academy στη Θεσσαλονίκη εσώκλειστος, από το 2012 έως και το 2016. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Εκπροσωπείται από τον Fifa Agent, Αχιλλέα Χατζηνικολάου.

Πηγή:calciolamia.gr

Σχόλια