Παίρνει 16χρονο ταλέντο από τη Ζυρίχη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μια επένδυση για το μέλλον είναι έτοιμη να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, σύμφωνα με την «Mirror», είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 16χρονου Ελβετού Ντιμίτρι Όμπερλιν Μφομο (γενν. 27.09.1997), ανερχόμενου ταλέντου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανήκει στην Ζυρίχη και έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις στην ομάδα νέων του ελβετικού συλλόγου. Το συμβόλαιο του 16χρονου λήγει το προσεχές καλοκαίρι, έτσι η Γιουνάιτεντ θα μπορέσει να τον αποκτήσει τον Ιούνιο με πολύ λίγα χρήματα.

Να σημειώσουμε ότι η Γιουνάιτεντ συνηθίζει να «ψωνίζει» ταλέντα από τη Ζυρίχη μιας και στο τέλος του καλοκαιριού, δε δίστασε να επενδύσει στο ταλέντο του 17άχρονου δεξιού μπακ της Ζυρίχης, Σάιντι Τζάνκο, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού άσου, έναντι ενός εκατ. ευρώ.

Με τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποιούν νέα στροφή στις ακαδημίες και τα νεαρά ταλέντα, έχοντας ήδη προωθήσει στην πρώτη ομάδα τον 18χρονο Αντνάν Γιανουζάι. Μάλιστα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν παίρνει απλώς μερικά λεπτά συμμετοχής, αλλά βρίσκεται συχνά στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Η επικείμενη έλευση του Μφομο θα ενισχύσει τις υποδομές του αγγλικού συλλόγου, με τις ακαδημίες της να τροφοδοτούν σταθερά εδώ και μια 20ετία την πρώτη ομάδα, με υψηλό ποσοστό επιτυχίας αν μη τι άλλω.

Σχόλια