Στέλνουν το 16χρονο Ανδρέα Φράγκου στον Ολυμπιακό

Ιταλική ιστοσελίδα σε αποκλειστική της είδηση υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός έκλεισε τον 16χρονο Κύπριο μέσο Ανδρέα Φράγκου από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Φράγκου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η ιταλική ιστοσελίδα “www.tuttomercatoweb.com“.

Χαρακτηριστικά γίνεται λόγος για την επιθυμία της Σαμπντόρια να αποκτήσει τον 16χρονο (γεν. 19/1/1997) Κύπριο μέσο, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε και ο παίκτης καταλήγει στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

“Η μεταγραφή του γεννημένου το ’97 μέσου του Απόλλων χάλασε την τελευταία στιγμή για λίγες χιλιάδες ευρώ. Μετά από αρκετές προπονήσεις με τη Σαμπντόρια και επισκέψεις στους γιατρούς, ο παίκτης επέστρεψε στην Κύπρο, περιμένοντας νέο κάλεσμα», σημειώνει αρχικά το δημοσίευμα για να συνεχίσει

«Και αυτό ήρθε από τον Ολυμπιακό, στον οποίο θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η αξία του έχει αυξηθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες και βρίσκεται σήμερα ακριβώς κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ». καταλήγει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας.

Η περίπτωσή του μικρού πάντως, εξακολουθεί να ενδιαφέρει τους Ιταλούς που θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Φράγκου έχει «κλείσει» από τώρα στον Ολυμπιακό, όπου θα μετακινηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Προφανώς και ο Φράγκου αν τελικά καταλήξει στους Πειραιώτες, θα υπολογίζεται για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού σε πρώτη φάση, όπου και οι ερυθρόλευκοι θα παρακολουθούν την πρόοδο του. ΄

Ο νεαρός μέσος ανήκει στον Απόλλωνα Λεμεσού, έχοντας και 2 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ15 της Κύπρου, έχει συνολικά 4 συμμετοχές και 1 γκολ.

Από τον Ολυμπιακό πάντως μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται το παραμικρό.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να πάρετε μία… γεύση για τον 17χρονο μέσο…

 

Σχόλια