Καρβουνίδης και Γραμματίκας, από την ομάδα Κ16 της ΑΕΚ, στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “GOAL” οι Βασίλης Καρβουνίδης και Γιάννης Γραμματίκας και οι δύο γεννηθέντες το 1997, έχουν λάβει πρόσκληση προκειμένου να δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες από την γερμανική Βέρντερ Βρέμης.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η ΑΕΚ μπορεί να ζει το… δράμα του υποβιβασμού, αλλά στις ακαδημίες της, παρά τα τεράστια προβλήματα (οικονομικά και γηπεδικά), υπάρχουν αστεράκια που είτε αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες είτε απασχολούν ομάδες του εξωτερικού από Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

Στις πρόσφατες κλήσεις τις Εθνικής Παίδων για το αναπτυξιακό τουρνουά που έγινε στη Χαλκίδα είχε 4 συμμετοχές, με τους Παναγιώτη Ντούνη, Ιωάννη Βίδαλη, Ηλία Τσέλιο και Βασίλη Καρβουνίδη.

Και πριν από λίγες ημέρες έφτασαν στην ΑΕΚ, προσκλήσεις από τη Βέρντερ, προκειμένου να δώσει την άδειά της για να πάνε στη Βρέμη και να δοκιμαστούν τη Μεγάλη Εβδομάδα δύο παίκτες από την Κ-16 του Μιχάλη Βλάχου.

Πρόκειται για τον δεξιό μπακ χαφ Γιάννη Γραμματίκα και τον διεθνή μεσοεπιθετικό Βασίλη Καρβουνίδη (97άρηδες και οι δύο), που οι σκάουτ της γερμανικής ομάδας ξεχώρισαν και θεωρούν σπουδαία ταλέντα.

Γραμματίκας – Καρβουνίδης είναι προγραμματισμένο να γυρίσουν στην Αθήνα ανήμερα του Πάσχα κι αν έχουν περάσει με επιτυχία τα τεστ της Βέρντερ, θα αυξήσουν το ελληνικό στοιχείο της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου».

Σχόλια