Παρελθόν από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και ο 16χρονος Κέιντι Μπάρε

Παρελθόν αποτελεί από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και ο 16χρονος αλβανικής καταγωγής Κέιντι Μπάρε. Αυτή είναι η δεύτερη αποχώρηση μετά από αυτή του 15χρονου Αμπντούλραχμάν Ουές (διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ, που πρώτο κατ’ αποκλειστικότητα δημοσίευσε το football-academies.gr).

Για διαφορετικούς λόγους δυο από τους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού αποτελούν παρελθόν από το ρόστερ των τμημάτων υποδομής του Τριφυλλιού. Η ποδοσφαιρική τους αξία είναι μεγάλη και σε βάθος χρόνου ο Παναθηναϊκός θα βγει χαμένος από αυτές τις δυο περιπτώσεις.

Ο Κέιντι πέρασε τις πόρτες της ακαδημίας του Παναθηναϊκού πριν από περίπου δυο χρόνια. Ο νεαρός μέσος, γεννημένος στην Αλβανία, προερχόταν από την ακαδημία της Βαλένθια από την οποία αποχώρησε επειδή σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούσε να φτιάξει τα χαρτιά του.

Έτσι ο 16χρονος (γεν. 28/12/1997) πέρασε τις πύλες της Παιανίας και έγινε μέλος των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού παίρνοντας μέρος σε όλα τα φιλικά των πράσινων αλλά και τα ματς που έδινε το Τριφύλλι σε διάφορα τουρνουά.

Το περσινό καλοκαίρι όμως έγινε μέλος της Εφηβικής ομάδας του Τριφυλλιού και για να παίξει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έπρεπε να βγάλει δελτίο. Λόγω του ότι έχει γεννηθεί στην Αλβανία όμως (αγωνίζεται και στις μικρές Εθνικές) και κάποιων διαδικαστικών προβλημάτων, οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να του βγάλουν το δελτίο του.

Παρόλα αυτά ο νεαρός μέσος συνέχισε να προπονείται υπό την επίβλεψη των τεχνικών του Παναθηναϊκού, να παίρνει μέρος στα φιλικά και να είναι μέλος του πράσινου ρόστερ. Αυτό μέχρι πριν από δυο εβδομάδες σχεδόν, όπου έφυγε χωρίς να πει τίποτα και σε κανέναν. Κάτι που προκάλεσε κακή εντύπωση σε όλους στο πράσινο στρατόπεδο.

Λίγες μέρες αργότερα στον Παναθηναϊκό έμαθαν ότι ο Κέιντι Μπάρε πήγε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Ίσως εκεί έχει λάβει την υπόσχεση ότι θα μπορέσουν οι εκπρόσωποι της ομάδας του λιμανιού να του βγάλουν δελτίο και για αυτό και αποχώρησε.

Σχόλια