16χρονος Ελληνοαυστριακός στην Ίντερ

Τον 16χρονο Βαλεντίνο Λάζαρο απέκτησε η Ίντερ από την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ. Ο ταλαντούχος χαφ είναι Αυστριακός, με μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Αφρικανό και θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της γενιάς του.

Η Ίντερ φροντίζει για το μέλλον και το αποδεικνύει έμπρακτα. Μπορεί να έχει στο στόχαστρο μεγάλους ποδοσφαιριστές που θα την ενισχύσουν άμεσα, σκέφτεται, όμως και το αύριο, επενδύοντας σε ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους νεαρούς.

Ένας από αυτούς είναι και ο Βαλεντίνο Λάζαρο. Αυθεντικό ταλέντο, γεννημένος το 1996 από πατέρα αφρικανό και μητέρα Ελληνίδα, έχει Αυστριακή υπηκοότητα και ανήκε στην Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ. Οι ειδικοί μιλούν για έναν χαφ με στοιχεία ανάμεσα στον Ζέεντορφ και τον Ροναλντίνιο, που πρέπει, ασφαλώς, να δουλέψει σωστά για να έχει την ανάλογη εξέλιξη.

Τον παίκτη παρακολουθούσαν η Μπάγερν Μονάχου, η Μίλαν και η Τσέλσι, αλλά η Ίντερ τον προσέγγισε πρώτη, προλαβαίνοντας τους ανταγωνιστές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει μπει ήδη η υπογραφή του Λάζαρο σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «νερατζούρι».

Ο Λάζαρο θα ενταχτεί στην ομάδα νέων της Ίντερ και θα παρακολουθείται από το προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας.

sport-fm.gr

Σχόλια