Μικτή Νέων ΕΠΣ Σερρών – Ολυμπιακός (Κ16) 1-2

Σπουδαίος φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα Κ16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Σερρών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Τάσου Θέου επικράτησε με 2-1 της Μικτής της ΕΠΣ η οποία έδειξε πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Τα γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχαν ο Κόγιας (50’) και ο Καριμπίδης (81’) ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 72’ ο Διαμαντής.

Ο τεχνικός της ομάδας των ερυθρόλευκων Τάσος Θέος μιλώντας για το παιχνίδι και τον αντίπαλο σημείωσε:

«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ αξιόμαχη ομάδα που έχει καλούς παίκτες. Προσπαθούμε από κάθε παιχνίδι να παίρνουμε πράγματα και από το σημερινό πήραμε αρκετά».

Πριν από τον αγώνα δόθηκε στην ομάδα της ΕΠΣ Σερρών μια φανέλα του Ολυμπιακού με υπογραφές των παικτών και αναμνηστικά δώρα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Ντουμάνης, Τσερκώνης, Φυτόπουλος, Κατσούκης, Βοϊλης, Κόγιας, Σουρανής. Αγωνίστηκαν και οι: Οικονομίκος, Παπαγεωργίου, Καριμπίδης, Ζώτος, Παπαγγελής, Δήμος, Ζώτος, Βασιλέρης, Γιαννακίδης, Καισαρίτης, Κοντός, Γαλούπης.

Πηγή: olympiacos.org

Σχόλια