Σκοράρει και στις… τέχνες ο 15χρονος Αλέξανδρος Γεωργαντής του Ολυμπιακού!

Γκολ… στην τέχνη έβαλε ο Αλέξανδρος Γεωργαντής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κ-15 του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ της στο Πρωτάθλημα Super League K-15 και σκόραρε και στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, πήρε το 3ο  βραβείο και σε μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής.

Ο Αλέξανδρος εμπνεύστηκε ένα θέμα για την ειρήνη, που βάλλεται καθημερινά στην εποχή μας, και απέσπασε το βραβείο από το σχολείο του στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού το παν δεν είναι το ποδόσφαιρο αλλά η σωστή διαπαιδαγώγηση των μελών της και φυσικά οι καλές επιδόσεις στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο.

Πολλά παιδιά της Ακαδημίας πετυχαίνουν εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και ένα από αυτά είναι και ο Γιώργος Μανθάτης ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι εισήχθη στα ΤΕΦΑΑ.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας πασχίζει για την μόρφωση ειδικά των οικοτρόφων της παρέχοντας τους φροντιστήριο στα μαθήματα του σχολείου αλλά και στις ξένες γλώσσες.

Αρκετά παιδιά έδωσαν και φέτος εξετάσεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα σε λίγες εβδομάδες.

Επίσης πολλά παιδιά από την Ακαδημία είναι αριστούχοι τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο όπου φοιτούν και παραλαμβάνουν σχετικούς επαίνους από τα σχολεία τους.

Σχόλια