Σενάρια… με ελληνικές ομάδες, για τον 15χρονο Πάνο Αρμενάκα

Ο Πάνος Αρμενάκας είναι γεννημένος το 1998 στην Αυστραλία, από Έλληνα πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα. Από τον περασμένο Νοέμβριο ανήκει στις ακαδημίες της αγγλικής Γουότφορντ, ως δανεικός από την Ουντινέζε. (Και οι δυο αυτές ομάδες ελέγχονται από τον ίδιο πρόεδρο).

Ο 15χρονος κλήθηκε πρόσφατα στην Εθνική Κ16 της Ελλάδας και έλαβε μέρος στις προπονήσεις από 21 έως 23 Οκτωβρίου 2013. Όπως μας είπε ο πατέρας του, τον Πάνο τον είχε τσεκάρει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χαράλαμπος Ζελενίτσας σε αγώνες του μικρού, με την ομάδα του στην Αγγλία, πριν τον καλέσει στην Εθνική.

Ο Αρμενάκας σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είναι στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων. Κάποιοι γράφουν ότι έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η ΑΕΚ. Από κάποιους άλλους διαρρέει… ότι και ο Ολυμπιακός τον έχει στο στόχαστρο.

Αν υπήρχε βέβαια σοβαρό ενδιαφέρον κάποιας από τις προαναφερόμενες ομάδες για τον μικρό, σίγουρα θα είχαν στείλει κάποιον άνθρωπό τους στις προπονήσεις της Εθνικής και εκεί θα είχαν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν.

Ωστόσο καμία από τις τρείς ημέρες, που έγιναν οι προπονήσεις, δεν βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά, κάποιος, ούτε από την ΑΕΚ, ούτε και από τον Ολυμπιακό, πράγμα που σημαίνει ότι το όποιο ενδιαφέρον, μάλλον είναι …φιλολογικό.

Διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ για την μέχρι τώρα ποδοσφαιρική πορεία του Πάνου Αρμενάκα και δείτε βίντεο με τα επιτεύγματά του με την μπάλα.

Σχόλια