Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο 15χρονος Αμπντούλ

Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Αμπντουλραχμάν Ουές, πιο γνωστός ως Αμπντούλ, μετά από μια περιπέτεια πέντε μηνών στο Λονδίνο.

Ο 15χρονος (γεν. 14/6/1998), ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, είχε μετακομίσει με την οικογένειά του στο Λονδίνο, τον Μάρτιο του 2013, για οικογενειακούς λόγους.

Εκεί δοκιμάστηκε αρχικά στην ΚΠΡ (QPR) και κατόπιν στη Φούλαμ, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ωστόσο η Φούλαμ για να τον αποκτούσε, ήθελε να ξεκαθαρίσει από τώρα το θέμα των τροφείων του, ώστε να μην υπήρχε καμία εμπλοκή, όταν θα ερχόταν η ώρα υπογραφής συμβολαίου, τα οποία τροφεία όμως, ανέρχονταν στο ποσό των 150 χιλ. ευρώ.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Χρήστος Γάτσης, προσπάθησε με ενέργειές του να βρει  τη χρυσή τομή σε ένα χαμηλότερο ποσό, που η αγγλική ομάδα θα δεχόταν να δώσει και ο Παναθηναϊκός θα το αποδεχόταν, αλλά τελικά δεν βρέθηκε κοινή συνισταμένη.

Έτσι ο μικρός αποφάσισε μετά από πέντε μήνες στο Λονδίνο, να επιστρέψει στο τριφύλλι, ενώ θα διαμένει εντός του αθλητικού κέντρου στο Κορωπί, το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη λήψη της απόφασης για την επάνοδό του, μιας και η οικογένειά του παραμένει στο Λονδίνο.

Ο Αμπντούλ είναι συριακής καταγωγής, αλλά διαθέτει την ελληνική υπηκοότητα και ελληνική ταυτότητα, λόγω του ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα. Αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, αλλά άνετα μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως αμυντικό χαφ.

Σχόλια