ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στο Δίκτυο Σχολών (και) ο ΑΟ Κουβαρά – Μεταγραφή 15χρονου στην Κ17

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αγκάλιασε και την Ανατολική Αττική. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον ΑΟ Κουβαρά ο οποίος εντάσσεται κι επίσημα στο Δίκτυο Σχολών της ομάδας.

Ο ΑΟ Κουβαρά είναι μια παραδοσιακή ομάδα στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (Α’ ΕΠΣΑΝΑ) που καλλιεργεί με επιτυχία τμήματα υποδομών. Η συμφωνία υπογράφηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσία του προέδρου του ΑΟ Κουβαρά Αθανάσιου Λάμπρου και του γενικού γραμματέα Ηλία Αρβανίτη ενώ την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Τάκης Μιχαλέτος και ο Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Κουβαρά Αθανάσιος Λάμπρου τόνισε τα εξής στο atromitosfc.gr: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενταχθήκαμε κάτω υπό την σκέπη του Ατρόμητου, μιας νέας δύναμης στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των ακαδημιών και διαθέτει ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Ήταν κάτι που το επιδιώξαμε και στόχος μας είναι η ανάπτυξη των υποδομών μας ακόμη καλύτερα».

Μεταγραφή 15χρονου στην Κ17

Η συνεργασία των δύο συλλόγων ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς στο έμψυχο του Ατρόμητου Κ17 εντάχθηκε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κουβαρά Μάριος Μοιρασγεντής ο οποίος είναι επιθετικός (είναι γεννηθείς το 1999). Ο Μοιρασγεντής αγωνιζόταν στην Α’ ομάδα του Κουβαρά και είναι βασικό στέλεχος της Μικτής ΕΠΣΑΝΑ.

Σχόλια