Πρεμιέρα για τις ομάδες Κ15 και Κ16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 οι ομάδες Κ15 και Κ16 της Ακαδημίας. Προπονητής της Κ15 θα είναι ο Νίκος Τοπολιάτης και της Κ16 ο Τάσος Θέος.

Η Κ15 που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Super League K15 το οποίο και κατέκτησε το 2016 στα Γιάννινα θα έχει και φέτος προπονητή τον Νίκο Τοπολιάτη με συνεργάτη τον Τάσο Πάντο. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Κώστας Σοφιανός. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Χρήστος Θεοδώρου.

Ο Νίκος Τοπολιάτης στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα περίοδο τόνισε:

“Εύχομαι  να έχουμε υγεία για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας  είναι η εξέλιξη των παιδιών. Θέλουμε να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές την φιλοσοφία της ομάδας και αυτό θέλει σκληρή δουλειά. Φυσικά στον Ολυμπιακό στόχος είναι και η κορυφή η οποία όμως θα έρθει μέσα από δουλειά”.

Η Κ16 που αποτελείται κυρίως από τους παίκτες που πήραν το Πρωτάθλημα Κ15 την περασμένη περίοδο θα έχει προπονητή τον Τάσο Θέο με συνεργάτη τον Δημήτρη Μαυρογενίδη. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Κολοκυθάς.

Στην πρώτη της Κ-16 απουσίαζαν οι προπονητές τους Θέος-Μαυρογενίδης που είναι με την Κ-17 στο Πήλιο. Την ομάδα προπόνησαν οι Γιώργος Παπακωστούλης, Φώτης Παπαπαναγής.

Το παρών στην πρώτη και των δυο ομάδων έδωσαν ο προπονητής Σωκράτης Κοψαχείλης και οι σκάουτερ της Ακαδημίας Γιώργος Αμανατίδης και Γιώργος Κοκολάκης.

Μετά από την Κ20 και την Κ17 και οι ομάδες Κ15 και Κ16, θα ταξιδέψουν την Τρίτη 16/8 στα Χάνια του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Τέσσερις ομάδες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Πήλιο!

Φωτογραφίες από olympiacos.org

Σχόλια