Στον Ολυμπιακό ο ταλαντούχος 14χρονος τερματοφύλακας Ιάσονας Γαβαλάς (VIDEO)

Στον Ολυμπιακό υπέγραψε χθες ο τερματοφύλακας της ακαδημίας ποδοσφαίρου Κριμιτζάς, και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα, ο 14χρονος (28/1/1998) Ιάσονας Γαβαλάς!

Ο Ιάσονας Γαβαλάς, ύψους 1,86, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Νίκου Κριμιτζά. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νίκος Κριμιτζάς, πίστευε πάντα στο ταλέντο και τις ικανότητες του Ιάσονα και είχε στόχο, ως ποδοσφαιρικός πατέρας του, να τον δει ντυμένο στα ερυθρόλευκα.

Μετά από το πέρασμα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, με το δελτίο του ωστόσο να παραμένει στην ακαδημία Κριμιτζά, ο γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματα Νίκος Κριμιτζάς, παρέδωσε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην αγκαλιά του Ολυμπιακού τον 14χρονο πορτιέρο.

Θωρηκτό

Μόλις ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπερν Στορκ είδε τον Ιάσονα Γαβαλά, να προπονείται, τον χαρακτήρισε θωρηκτό. Εξαιρετική ήταν για τον μικρό και η άποψη του προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, Βασίλη Αλεξούδη με τον οποίο ο Ιάσονας προπονήθηκε τις πρώτες ημέρες της δοκιμής του στον Ολυμπιακό, αλλά και του προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας Χρήστου Θεοδώρου. Όλοι συνηγόρησαν στο να πάει άμεσα στο Ρέντη ο νεαρός γκολκίπερ.

Ο Ιάσωνας Γαβαλάς ήταν και στις επιλογές της νεοσύστατης Εθνικής Κ15 (Φωτο).

Δείτε τι είπε ο Νίκος Κριμιτζάς στην εκπομπή ΜΠ…ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ του καναλιού SPORTTV για το Ιάσωνα Γαβαλά (από το 42:40 του βίντεο – καθυστερεί λίγο))

Σχόλια