Άλλο ένα ταλέντο από την Πρέβεζα στην Παιανία, ο 14χρονος Σωτήρης Κωστάκης

Το… παιδομάζωμα στην Παιανία συνεχίζεται. Εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας περνάνε το κατώφλι της Παιανίας ελπίζοντας σε μια λαμπρή σταδιοδρομία με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Τελευταία προσθήκη φαίνεται να είναι ο 14χρονος Σωτήρης Κωστάκης ο οποίος αγωνίζεται στην ακαδημία «Αθλόπολις» Πρέβεζας, φοράει τη φανέλα της ΑΕ Πρέβεζας, στους αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος και πιθανότατα θα ακολουθήσει τον Γιάννη Μπουζούκη (που κατάγεται και αυτός από την περιοχή της Πρέβεζας) στην Παιανία.

Ο Σωτήρης Κωστάκης είναι γεννημένος στις 20/6/1999. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αριστερής πτέρυγας (το «καλό» του πόδι είναι το αριστερό), αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Η οικογένεια Κωστάκη μένει στα Ιωάννινα και ταξιδεύει στην Πρέβεζα τρεις φορές την εβδομάδα, για να κάνει προπόνηση ο 14χρονος, δείγμα της δίψας που τον διακατέχει.  Πριν ενταχθεί στην ακαδημία «Αθλόπολις» στην Πρέβεζα, ο Σωτήρης Κωστάκης αγωνιζόταν στον Πήγασο Ιωαννίνων και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής του νεαρού είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού πρόσεξαν για πρώτη φορά το ταλέντο του σε τουρνουά της GFD στην Κατερίνη, πριν από περίπου δύο χρόνια. Έκτοτε αγωνίστηκε και σε άλλα τουρνουά, υπό το «βλέμμα» του Τριφυλλιού, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε 4 προπονήσεις με την ομάδα Παίδων του Παναθηναϊκού και περνά τακτικά και από εργομετρικές εξετάσεις.

Η οικογένεια Κωστάκη περιμένει μέχρι τα τέλη Ιουνίου το «ΟΚ» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για το αν θα φιλοξενηθεί ο παίκτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, καθώς η οικογένεια δεν μπορεί να μετακομίσει στην Αθήνα. Εκτός απροόπτου η απάντηση θα είναι θετική.

Πηγή: atpreveza.gr

Σχόλια