Ο 14χρονος Μανώλης Βασιλάκης, από το Αθλόπολις στην Κ15 του ΟΦΗ!

Με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται ο 14χρονος ποδοσφαιριστής Μανώλης Βασιλάκης που μετακόμισε από την ακαδημία Αθλόπολις Ηρακλείου, ενώ στις 21/8 θα χρηστεί διεθνής με την εθνική Κ15!

Η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής έχει αποτελέσει έναν από τους μεγαλεπήβολους στόχους της ΠΑΕ που φέτος έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο παιδομάζωμα από το Ηράκλειο αλλά και από ομάδες εκτός Κρήτης.

Στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να αναδείξει ταλέντα μέσα στα επόμενα χρόνια και να κάνει επαγγελματίες – παιδιά που έχουν προκύψει από την δουλειά των ακαδημιών.

Σε αυτά τα πλαίσια, αποκτήθηκε και ο 14χρονος μεσοεπιθετικός (3/3/1999) Μανώλης Βασιλάκης που αγωνιζόταν στο Αθλόπολις και ο οποίος θα στελεχώσει την ομάδα Κ15 του ΟΦΗ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κρητικού ποδοσφαίρου και μάλιστα κλήθηκε και θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής Κ15 από 21-23 Αυγούστου στον Αγ. Κοσμά. Ο 14χρονος είχε μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Εργοτέλη.

Ωστόσο, δική του επιθυμία, της οικογένειας του, αλλά και του ιδιοκτήτη του Αθλόπολις Σταύρου Σκούφου, ήταν να μετακομίσει το παιδί στον ΟΦΗ, όπως και έγινε.

Με πληροφορίες από gentikoule.gr

Σχόλια