Βραζιλιάνο 13χρονο κλείνει η Ρεάλ – Τον εντόπισαν μέσω Youtube (Video)

Τον 13χρονο βραζιλιάνο Λουίς Ενρίκε ντος Σάντος φαίνεται να κλείνει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Ο μικρός γεννήθηκε στις 21/08/1998 και είναι ακριβώς δεκατριάμισι χρονών. Μετά από μια περίοδο δοκιμαστικών που έκανε στη Ρεάλ φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει το τεχνικό επιτελείο των «μερένχες» και αναμένονται σύντομα οι υπογραφές.

Οι Μανδριλένοι εντόπισαν τον 13χρονο από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube από τον πατέρα του αγοριού, ο οποίος δήλωσε:

«Όταν είδα το ταλέντο του, αγόρασα μια βιντεοκάμερα, για να βοηθήσω το παιδί μου να αναπτύξει το ταλέντο του. Κατόπιν είχα την ιδέα να βάλω μέρη από τα βίντεο που τραβούσα στο YouTube. Οι άνθρωποι της Ρεάλ είδαν εκεί τον γιό μου και έτσι τώρα είμαστε εδώ. Άφησα την δουλειά μου, την οικογένειά μου και το σπίτι μου για το μέλλον του γιού μου».

O πιτσιρίκος που έχει το παρατσούκλι “Pety” μετά τα δοκιμαστικά δήλωσε:

«Προπονήθηκα καλά. Τα παιδιά εκεί (σ.σ. στην Ρεάλ) είναι γρήγορα και έχουν καλή τεχνική. Όσον αφορά στη γλώσσα, είναι λίγο δύσκολα, αλλά καταφέρνω να συνεννοούμαι. Νομίζω ότι μπόρεσα να δείξω την αξία μου”.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μπέτις ήταν κοντά στην υπογραφή του 13χρονου, αλλά τελικά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε για οικονομικούς λόγους.

Ο μικρός  και η οικογένειά του πλέον, αναμένουν την κλήση της Ρεάλ, όταν εγκριθεί το οικονομικό μέρος της συμφωνίας από τη διοίκηση της Ρεάλ, για να μεταναστεύσουν οικογενειακώς στη Μαδρίτη.

Δείτε το βίντεο του Λουίς Ενρίκε ντος Σάντος, όπως αυτό ανέβηκε από τον πατέρα του στο youtube πριν από περίπου δύο χρόνια.

{youtube width=”615″ height=”400″}0hPs30fErtw{/youtube}

Σχόλια