Στην Μπάγερν Μονάχου, 13χρονο Ελληνόπουλο!

Μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε πριν από λίγες ημέρες ένας 13χρονος που κατάγεται από το Σαραντάπορο και το Κοκκινόγη Ελασσόνας.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ευαγγέλου του Ευαγγέλου (γεννημένος το 2003), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο στην Μπάγερν Μονάχου, που  τον απέκτησε από τα τμήματα υποδομής της Μόναχο 1960, όπου αγωνιζόταν και ξεχώρισε ιδιαίτερα.

Τα ταλέντο του λοιπόν εντόπισαν οι άνθρωποι της Μπάγερν και πιστεύουν  ότι είναι στην κατάλληλη ηλικία για να βελτιώσει τα ατομικά του χαρακτηριστικά και να γίνει τα επόμενα χρόνια επαγγελματίας.

Η ΑΕΛ (ερασιτεχνική)  ήταν η πρώτη ομάδα του Ευαγγέλου και πριν τρία χρόνια μετακόμισε με τους γονείς του στη Γερμανία, συνεχίζοντας να αγαπά το ποδόσφαιρο, όπως και όταν αγωνιζόταν στους «βυσσινί».

Η ευχάριστη εξέλιξη της μεταγραφής του χαροποίησε τους δικούς του ανθρώπους στα χωριά της Ελασσόνας και τους γονείς του τον Βαγγέλη και τη Σοφία , οι οποίοι αισθάνονται υπερήφανοι που ο μικρός θα είναι στη μεγάλη αυτή ομάδα της Μπάγερν και ένα όνειρο που είχε, γίνεται πραγματικότητα.

Με τις ευχές όλων για ότι το καλύτερο, ο Χρήστος θα προσπαθήσει μέσα από τη σκληρή δουλειά να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κάνει υπερήφανους  το Σαραντάπορο, το Κοκκινόγη, τη Λάρισα και την Ελλάδα γενικότερα.

Με ανακοίνωση η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ έδωσε τα συγχαρητήρια της και δήλωσε υπερήφανη που είχε στις τάξεις της τον νεαρό Χρήστο Ευαγγέλου που θα αγωνίζεται στον μέλλον με τη Μπάγερν Μονάχου.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ συγχαίρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή Χρήστο Ευαγγέλου (ημ. γέννησης 12/01/2003) για την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ένα παιδί που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ΑΕΛ και αποχώρησε τον Ιούνιο του 2014 οικογενειακώς για την Γερμανία κατάφερε να επιλεγεί από την πεντάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ζωή του και στο ποδοσφαιρικό όνειρο που βιώνει (στη φωτό με τη διαφορετική ΑΕΛική στολή).

*Στις φωτογραφίες ο Χρήστος Ευαγγέλου με την ομάδα και έναν εκ των υπευθύνων των τμημάτων υποδομής της Μπάγερν Μονάχου.

Πηγή:eleftheria.gr

Σχόλια