Από τον ΑΣ ΑΡΕΝΑ ΡΟΔΟΥ στον ΠΑΟΚ, ο 13χρονος Νίκος Μπουρνέλης

Η Διεύθυνση της Ροδίτικης ομάδας, του ΑΣ ΑΡΕΝΑ, ανακοίνωσε τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή της, Νίκου Μπουρνέλη, στον ΠΑΟΚ.

Ο 13χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος το 2003), θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ14 του Δικεφάλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Δ/νση  του ΑΣ ΑΡΕΝΑ οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του  εύχονται  στον  ποδοσφαιριστή  του  Μπουρνέλη  Νίκο  επίτευξη  των υψηλών  στόχων  του με την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής μας  με σκληρή δουλειά κατάφερε να ξεχωρίσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον των  μεγάλων ομάδων και να  γίνει η μεταγραφή του στον  ΠΑΟΚ αφού αυτό ήταν επιθυμία  της οικογένειας του.

Βασικό στέλεχος στην παιδική  ομάδα μας, σκόρερ του νικητήριου τέρματος στο περσινό τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος  Δωδεκανήσου και βασικό στέλεχος  της Μικτής Παίδων Δωδεκανήσου.

Ο Νίκος ήταν υπό την παρακολούθηση εδώ και δυο χρόνια του ΠΑΟΚ αφού είχε επιλεγεί να προπονείται μια φορά  τη βδομάδα στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη  Σορωνή.

Ο Νίκος είναι  δεύτερος στη σειρά ποδοσφαιριστής μας που παραχωρείται χωρίς  ανταλλάγματα,  μετά την μεταγραφή του Μανόλη  Μπακίρη στην ΑΕΚ το 2014.

Η μεταγραφή του Νίκου στον ΠΑΟΚ γίνεται από την ομάδα του ΑΡΕΝΑ που αποτελεί στέλεχος από ηλικία έξι χρονών (το 2009 άρχισε στα τμήματα Babini του ΑΡΕΝΑ) και ουδεμία σχέση  έχει η ομάδα του Ευκλή Σορωνής για αυτή τη μεταγραφή.

Είμαι σίγουρος  ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει και σε ότι χρειαστεί  η ομάδα μας και εγώ προσωπικά θα είμαστε  δίπλα του.

Καλή επιτυχία  παιχταρά μας.

ΑΣ ΑΡΕΝΑ
Κοσμάς  Σταματάκης
Υπεύθυνος Ακαδαμίας

Σχόλια