Το 12χρονο παιδί-θαύμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκόκο [VIDEOS]

Μπορεί να είναι μόλις 12 χρονών, αλλά είναι ήδη στέλεχος της ομάδας U17 της Μπορούσια και στο ντεμπούτο σημείωσε δύο ακόμη γκολ ενώ είναι ήδη διεθνής με την Εθνική ομάδα U16 της Γερμανίας.

Μπορεί να μην είναι γνωστός μέχρι στιγμής στο ευρύ κοινό, ωστόσο σε λίγα χρόνια αναμένεται να πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. 

Ο λόγος για τον 12χρονο Γιουσουφά Μουκόκο,που αποκτήθηκε σε ηλικία 11 ετών από την Σανκτ Πάουλι και πέρσι αγωνίζονταν στην ομάδα U15 των Βεστφαλών σκοράροντας 33 γκολ σε 21 αγώνες κι έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να τον στείλουν στην U17.

Στην Γερμανία πάντως ήδη έχει αρχίσει να γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομα του γεννημένου στο Καμερούν ποδοσφαιριστή κι όταν κάποιοι αμφέβαλλαν δημόσια για την ηλικία του ήρθε ο πατέρας του για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Αμέσως μετά τη γέννηση του τον δηλώσαμε στο γερμανικό προξενείο στην Καμπούλ. Το παιδί δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο γιατί η μητέρα του είναι 28 ετών», δήλωσε ο πατήρ Μουκόκο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντόρτμουντ τον περασμένο Απρίλιο και πλέον αυτό που μένει να κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα.

Δείτε τα VIDEOS:

Σχόλια