Δείτε τον 12χρονο Στέφανο Βαρσαμίδη που “τρέλανε” την Άρσεναλ [VIDEO]

Η Ακαδημία της Άρσεναλ δοκιμάζει τον 12χρονο Στέφανο Βαρσαμίδη στα trials που διοργανώνει αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο!

Οι γεννηθέντες το 2001 δοκιμάζονται από την Άρσεναλ και μιλάμε για παιδιά από όλη την Ευρώπη, με τον Στέφανο Βαρσαμίδη σύμφωνα με πληροφορίες να κλέβει την παράσταση από τις πρώτες ώρες παρουσίας του στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο πιτσιρικάς που αγωνίζεται στην ομάδα της Καππαδοκίας, ήταν πρώτος στα εργομετρικά που έγιναν το πρωί του Σαββάτου (01/06), ενώ το απόγευμα στους αγώνες που ακολούθησαν έκανε τη διαφορά σκοράροντας και μοιράζοντας αρκετές ασίστ, έχοντας εξαιρετική παρουσία!

Αν και στη τελευταία ημέρα δοκιμαστικών ο 12χρονος έχει ανάλογη απόδοση, τότε η Άρσεναλ θα τον εντάξει απευθείας στα τμήματα υποδομής της.

Αυτό θα συνιστά μια τεράστια προσωπική επιτυχία για τον μικρό Θρακιώτη ποδοσφαιριστή, αλλά και για τους γονείς και τους προπονητές του, ενώ φυσικά θα κάνει γνωστό το όνομα της Καππαδοκίας όχι μόνο στην Αγγλία αλλά σε όλη την Ευρώπη…

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη αξιολόγηση στην οποία υποβάλλεται ο Στέφανος από την Άρσεναλ.

Πριν περίπου 20 ημέρες δοκιμάστηκε και στο Ναύπλιο σε trials που διοργάνωσε η Άρσεναλ Ελλάς. Εκεί εντυπωσίασε τους προπονητές και ο υπεύθυνος σκάουτερ της Άρσεναλ στην νοτιοανατολική Ευρώπη, Λάκης Παπαϊωάννου του έδωσε το εισιτήριο για την τρίτη δοκιμή στον Λονδρέζικο σύλλογο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, όπου πλέον συναγωνίζεται τους κορυφαίους της γηραιάς ηπείρου στην ηλικία του, για μια θέση στις ακαδημίες της Άρσεναλ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον μικρό σε δράση…

{youtube width=”615″ height=”400″}qnEQggrJJNM{/youtube}

Με πληροφορίες από το thrakisports.gr

Σχόλια