Η σύμπραξη των κορυφαίων στο “11o EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP & GOALKEEPER CAMP” [VIDEO]

Ο Ευγένιος Γκέραρντ και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα συνεργάζονται στο “11ο EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP & GOALKEEPER CAMP” το οποίο θα διεξαχθεί με πολλούς προπονητές από την καλύτερη ακαδημία της Ελλάδας, αυτή του Παναθηναϊκού, να δίνουν το παρόν.

Το 11ο EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP & GOALKEEPER CAMP είναι γεγονός καθώς το καμπ το οποίο έγινε θεσμός, θα διεξαχθεί και φέτος το καλοκαίρι μόνο που αυτή την χρονιά ο Ευγένιος Γκέραρντ συνεργάζεται με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και τον καμπ θα γίνει κάτω υπό των έλεγχο και των δυο έμπειρων προπονητών.

Δυο από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Ευγένιος Γκέραρντ και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, θα διοργανώσουν και φέτος το κορυφαίο camp ποδοσφαίρου της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Goalkeeper camp του Βαγγέλη Λάππα.

Μαζί τους θα είναι αρκετοί προπονητές από την καλύτερη ακαδημία της Ελλάδας, αυτή του Παναθηναϊκού, καθώς οι Βαγγέλης Σάμιος, Κώστας Ταράσης, Μανώλης Παπαδάκης, Άρης Κυριαζής και πολλοί ακόμα προπονητές και γυμναστές θα είναι παρόντες.

Στόχος του EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP και του GOALKEEPER CAMP 2014, είναι η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών στις τεχνικές δεξιότητες με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Το καμπ θα διεξαχθεί σε 2 περιόδους, η πρώτη θα γίνει στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ στις 25 – 29 Ιουνίου (πρωινές ώρες) στο Παγκρήτιο Στάδιο και η δεύτερη στις 7 – 11 Ιουλίου (απογευματινές ώρες) στην ΑΘΗΝΑ στα γήπεδα του Αγίου Κοσμά.

Το αντίστοιχο περσινό καμπ είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με την συμμετοχή 250 και πλέον παιδιών και πλέον οι προσδοκίες έχουν γίνει ακόμα μεγαλύτερες από όλους και άπαντες στο 11ο EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP & GOALKEEPER CAMP είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτές, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όσους πάρουν μέρος.

Το καμπ απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1999 έως το 2006

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ. 6941571901 και στο www.gerardscamp.gr

 

{youtube width=”615″ height=”400″}GcXVfEXcWB8{/youtube}

Σχόλια