Στην Μπαρτσελόνα ο 11χρονος Βραζιλιάνος που μαγεύει! [VIDEO]

Ονομάζεται Κασιάνο Μπουζόν, είναι 11 ετών και ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μετά από δοκιμή 20 ημερών, έπεισε τους ανθρώπους των Καταλανών να επενδύσουν πάνω του, ακολουθώντας τα χνάρια του Λιονέλ Μέσι.

Σε ηλικία μόλις 11 ετών, ο Βραζιλιάνος Κασιάνο Μπουζόν της Μπαχία είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Οι άνθρωποι των Καταλανών πρόσεξαν τον αριστερό μπακ μέσω ενός βίντεο που δείχνει τα κατορθώματά του στο youtube και τον προσκάλεσαν να περάσει από 20ήμερη δοκιμή στην Ισπανία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

O ίδιος συμμετείχε σε αρκετές προπονήσεις της θυγατρικής ομάδας της Μπάρτσα, Κορνεγιά και σε φιλικά σημείωσε 3 τέρματα. Ο 11χρονος είναι πιο μικρόσωμος από τα παιδιά της ηλικίας του, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να «κολλάει» την μπάλα στα πόδια του και να ταλαιπωρεί όποιον βρει μπροστά του.

Στο παρελθόν ο μικρός είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως η Φλουμινένσε, η Γκρέμιο και η Βιτόρια. Δεν έχει τη δυνατότητα ακόμη να γίνει επίσημα μέλος της οικογένειας της Μπαρτσελόνα, μιας και δεν μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, με  σύλλογο στην Ισπανία, πριν τη συμπλήρωση των 16 ετών.

Βέβαια από τη μεριά της οικογένειάς του τονίζεται, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως θα μετακομίσουν οικογενειακά στην Ισπανία προκειμένου να συνεχιστεί η εξέλιξη του μικρού παίκτη!

{youtube width=”610″ height=”400″}_3dJSzBltEg{/youtube}

Σχόλια