Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κρήτη, το 11ο Gerards Soccer Camp [VIDEO]

Συνεχίζεται στην Αθήνα στις 7-11 Ιουλίου

Το 11ο Eugenios Gerards Soccer Camp – Goalkeeper Camp Crete 2014 ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία γεμίζοντας χαμόγελα τα παιδιά και ευχαρίστηση!

Ο κύριος Γκέραρντ και ο Μανώλης Παπαδάκης μαζί με τον κύριο Βαγγέλη Λάππα έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την διοργάνωση του καμπ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 25-29 Ιουνίου.

Το παρών έδωσαν παιδιά από όλη την Ελλάδα αλλά και πέντε παιδιά από την Κύπρο και ένα από την Πορτογαλία τα οποία εκπαιδεύτηκαν από πάνω από είκοσι προπονητές με μεγάλη εμπειρία στις ακαδημίες. Ήταν ένα καμπ πλούσιο σε εκπαίδευση με νέες μεθόδους διδασκαλίας και προσέγγισης απέναντι στο παιδί. Το βασικό μέρος της προπόνησης ήταν η τεχνική.

Το καμπ ήταν χωρισμένο σε τρία group ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, τα οποία περνούσαν από δύο βασικά στάδια. Το ένα ήταν η ατομική τεχνική, οι πάσες και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο, στο δεύτερο ο στόχος ήταν η συναρμογή και ο συντονισμός των κινήσεων. και το τρίτο ήταν σε αίθουσα όπου γινόταν ομιλίες αλλά και χορός.

Τα παιδιά απέκτησαν εμπειρίες για το πως λειτουργεί μία ακαδημία με σωστή και λεπτομερή εκπαίδευση με σκοπό την βελτίωση αλλά και στην αγάπη για το ποδόσφαιρο!!!

Παράλληλα στο καμπ βρέθηκαν και οι Μαρινάκης, Περογαμβράκης οι οποίοι είδαν την προπόνηση, μίλησαν στα μικρά παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.

Το καμπ θα συνεχιστεί και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την περίοδο 7-11 Ιουλίου, για παιδιά που γεννηθεί από το 1999 έως και το 2006. Για πληροφορίες καλέστε στο 6941571901 ή στο site www.gerardscamp.gr

{youtube width=”615″ height=”400″}B8Ox5Mru30Y{/youtube}

Σχόλια