10ο Πρωτοχρονιάτικο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών “FAMILY CUP” (3-6/01/2014)

Χορηγός επικοινωνίας www.football-academies.gr

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Βριλησσίων «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»,  διοργανώνει  για ακόμα μια χρονιά το 10ο Πρωτοχρονιάτικο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών “FAMILY CUP”,

Χώρος διεξαγωγής: FAMILY SPORTS CLUB

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 03 έως 06/01/2014

Συμμετέχουν οι ομάδες: Ολυμπιακός, Α.Ε.Κ., Παναθηναϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Άρης, Ατρόμητος Αθηνών, Απόλλων Αθηνών και Κένταυρος

Κατηγορίες: JUNIOR (γενν. 03-04), Παμπαίδες (γενν. 2001), Παίδες (γενν. 2000).

Οι νεαροί αθλητές έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τη συμμετοχή τους σε ένα από τα πιο οργανωμένα και ποιοτικά Τουρνουά που διεξάγονται στη χώρα μας, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς, συνοδούς αλλά και απλούς φιλάθλους να απολαύσουν το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου στη πιο όμορφη έκφρασή του.

Οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των μεγαλύτερων ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν πλούσια, δημιουργικά και ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία και προοπτική των υποδομών τους. Ο μεγάλος ανταγωνισμός και το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου εγγυώνται τόσο το πλούσιο θέαμα όσο και την αξιοπιστία των συμπερασμάτων.

Στις άρτιες εγκαταστάσεις του FAMILY SPORTS CLUB, οι αισθητικά και λειτουργικά πανέμορφοι χώροι (εξαιρετικής ποιότητας γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα 7ης γενιάς, café, πισίνα, παιδότοπος κλπ.), θα κάνουν τη διεξαγωγή αλλά και παρακολούθηση του Τουρνουά πραγματικά ευχάριστη κα αξέχαστη.

Πρωτεργάτες της σημαντικής αυτής προσπάθειας, η οποία γίνεται με την υποστήριξη της Διοίκησης του Αθλητικού Κέντρου FAMILYSPORTS CLUB, είναι ο Πρόεδρος του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κ. Μανώλης Μανίκας, ο Μιχάλης Μητροτάσιος τεχνικός Σύμβουλος της Ακαδημίας, Καθηγητής Ποδοσφαίρου και  οι 10 προπονητές της Ακαδημίας. Υπεύθυνοι  Διεξαγωγής του Τουρνουά είναι οΕμμανουηλίδης Άγγελος ,  Ζαφείρης Βασίλης και η Νικολούτσου Χριστίνα.

Ο Κένταυρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους υπεύθυνους υποδομών των μεγαλύτερων συλλόγων της χώρας του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Α.Ε.Κ. του Π.Α.Ο.Κ., του ΑΡΗ, του Ατρόμητου και του Απόλλωνα  για την συμμετοχή τους και την  συμβολή τους στην επιτυχία του ποιοτικότερου τουρνουά υποδομών στην Ελλάδα.

Με την ελπίδα ότι για μια ακόμα αυτή η πρωτοβουλία θα γίνει οδηγός για νέες δημιουργικές και ποιοτικές προσπάθειες καλούμε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν του αυριανούς άσσους να αγωνίζονται σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου τουρνουά

Σχόλια