Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του 10ου Πρωτοχρονιάτικου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Ακαδημιών “FAMILY CUP” (3-6/01/2014)

Χορηγός επικοινωνίας www.football-academies.gr

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Βριλησσίων «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», διοργανώνει για άλλη μια χρονιά την περίοδο των Εορτών το 10ο Πρωτοχρονιάτικο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών “FAMILY CUP”.

Το τουρνουά του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 3  Ιανουαρίου έως και την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου με την συμμετοχή των  μεγαλύτερων Ακαδημιών της Ελλάδας.

Θα συμμετέχουν οι ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, της  Α.Ε.Κ.,  του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, του  Π.Α.Ο.Κ., του ΑΡΗ, του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ και η ακαδημία του  ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ.

Χώρος διεξαγωγής του Τουρνουά, είναι οι άρτιες εγκαταστάσεις του FAMILY SPORTS CLUB, Μητροπούλου & Καλιανίου, Βριλήσσια, Τηλ.: 210 8104862.

Οι κατηγορίες που θα λάβουν μέρος οι συμμετέχουσες ομάδες είναι: JUNIOR (γενν. 03-04), Παμπαίδες (γενν. 2001), Παίδες (γενν. 2000).

Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν δύο όμιλοι των τριών ομάδων. Μετά τους αγώνες κατάταξης των δυο πρώτων ημερών θα ακολουθήσουν την τρίτη ημέρα (Κυριακή 5 Ιανουαρίου) οι ημιτελικοί αγώνες μεταξύ του πρώτου του Α’ ομίλου με τον δεύτερο του Β’ Ομίλου και του πρώτου του Β’ ομίλου με τον δεύτερο του Α’ Ομίλου. Οι δύο νικητές θα αναμετρηθούν την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στον τελικό της κατηγορίας, ενώ οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.

Μετά την διεξαγωγή των τριών τελικών θα ακολουθήσουν οι απονομές των κυπέλλων στις νικήτριες ομάδες και μεταλλίων στους αθλητές, καθώς και δεξίωση στο χώρο του FAMILY SPORTS CLUB.

Οι όμιλοι και το πρόγραμμα του τουρνουά

ΠΑΙΔΕΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2. ΑΠΟΛΛΩΝ

3. ΑΡΗΣ

1. Α.Ε.Κ.

2. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

3. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

3. ΑΡΗΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2. ΠΑΟΚ

3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

JUNIOR

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2. Α.Ε.Κ.

3. ΑΡΗΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2. ΠΑΟΚ

3. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

(Κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω πρόγραμμα για να μεγαλώσει)

Σχόλια