1ο Διεθνές Τουρνουά στο Ranch Skouras-Τελευταία ημέρα–Αποτελέσματα Ημιτελικών

Μετά από τρείς ημέρες βροχής και ομίχλης, σήμερα βγήκε ένας υπέροχος ήλιος. Χαρά θεού λοιπόν στο Ranch. Ημέρα παιχνιδιών νοκ-άουτ σήμερα για την διαμόρφωση της τελικής  κατάταξης. Παίκτες, γονείς και επισκέπτες, χάρηκαν όλες τις αναμετρήσεις.

Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με τους ημιτελικούς της κατηγορίας παμπαίδων (γεν. 1998-1999) για τις θέσεις 1-4. Στο ντέρμπι που άρχισε στις 09.00 στο γήπεδο του Σοφικού, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό επικράτησαν οι «πράσινοι» με 2-0 με γκόλ του Θεοχάρη και Πίσπα. Στον άλλο ημιτελικό οι Σέρβοι του Ερυθρού Αστέρα (Red Star), κυριάρχησαν του Εργοτέλη με 2-0. Τα δύο γκολ της Σέρβικης ομάδας τα πέτυχε ο ταλαντούχος σέντερ φορ Romanic.

Έτσι το ζευγάρι του μικρού τελικού των παμπαίδων θα είναι μεταξύ Ολυμπιακού και Εργοτέλη ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16.00 στο γήπεδο 3 (το κεντρικό γήπεδο του Ranch). Ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας παμπαίδων μεταξύ Παναθηναϊκού και Ερυθρού Αστέρα θα αρχίσει στις 17.30 στο γήπεδο 1 (το γήπεδο με τον φυσικό χλοοτάπητα).

Στην κατηγορία παίδων (γεν. 1996-1997) τα ζευγάρια του μικρού τελικού και τελικού είχαν προκύψει από την χθεσινή ημέρα. Στον πρώτο ημιτελικό ο Ηρακλής ’96 επικράτησε με 4-3 του Εργοτέλη. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Αριζάν, Μπαλτζής, Ντόγκερα και Τσότρας. Από τον Εργοτέλη σκόραραν ο Βογιατζής (2 ) και ο Σαλιάκας. Στον άλλο ημιτελικό ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Καλλιθέας με 7-1. Τα γκολ για τους Σέρβους πέτυχαν Lukovic (4), Grigic, Matic, Migic. Για την Καλλιθέα σκόραρε ο Σάμαρης.

Κατόπιν των παραπάνω, το ζευγάρι του μικρού τελικού θα είναι μεταξύ Καλλιθέας και Εργοτέλη ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17.00 στο γήπεδο 4 (γήπεδο του Σοφικού). Ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας παίδων μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Ηρακλή ‘96 θα αρχίσει στις 19.00 στο γήπεδο 1 (το γήπεδο με τον φυσικό χλοοτάπητα).

Μετά την λήξη και του τελικού των παίδων θα γίνουν οι απονομές και θα ακολουθήσει γιορτή με πολλές εκπλήξεις και happenings για τους παρευρισκόμενους.

Όλα τα σημερινά αποτελέσματα, η τελική κατάταξη των ομάδων και οι φωτογραφίες των σημερινών παιχνιδιών θα αναρτηθούν στην αυριανή σελίδα του τουρνουά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ www.football-academies.gr  ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ “Media” – “ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ”

Σχόλια