1ο Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ναύπλιο με Α.Ε.Κ και quest stars Φραγκολιά, Σόμερ κ.α.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί πλέον για τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που δεν σταματούν ωστόσο την αγωνιστική δράση. Συγκεκριμένα η Ακαδημία του Δικεφάλου θα πάρει μέρος στο 1ο Διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο το διάστημα 21-24 Ιουνίου.

Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν τις προπονήσεις, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι σε αυτή την σημαντική διοργάνωση και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Το τουρνουά περιλαμβάνει αθλητές που έχουν γεννηθεί από το 1994 μέχρι το 2004 και πραγματοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων με την European Sports Management (ESM). Το τουρνουά θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου, ημέρα όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί στις μεγάλες κατηγορίες και θα γίνουν και οι απονομές στους αθλητές. Σύμφωνα με την φιλοσοφία της ESM σκοπός του τουρνουά είναι να δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να αγωνισθούν σε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με στόχο το ευ αγωνίζεσθαι.

Προπονητές και μάνατζερ καλεσμένοι της ESM θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εκατοντάδες ταλαντούχα παιδιά και να ξεχωρίσουν τους καλύτερους. Για πρώτη φορά μάλιστα τουρνουά ποδοσφαίρου σε αυτές τις ηλικίες θα προβληθεί τηλεοπτικά, γεγονός που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους μικρούς να δείξουν τις δυνατότητες τους. Στο συγκεκριμένο τουρνουά, εκτός από την ΑΕΚ θα πάρουν μέρος και οι Πανιώνιος, Εθνικός Πειραιώς, Λάρισα, Ιωνικός, ακαδημίες από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στο μεταξύ την Κυριακή 24/6 θα διεξαχθεί αγώνας μικτών ομάδων από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς και δημοσιογράφους. Μερικοί από τους παλαίμαχους : Αντωνόπουλος, Αποστολάκης, Κατσικογιάννης, Πουρσανίδης. Μερικοί ηθοποιοί : Φραγκολιάς, Σόμερ, Κρομμύδας κ.α.

Στον αγώνα αυτό θα βραβευτούν και οι καλύτεροι αθλητές (MVP) από τους αγώνες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ποδοσφαιρικές σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι που διαθέτουν τμήματα υποδομών στις παρακάτω κατηγορίες:

PRO-JUNIOR (2003-2004), JUNIOR (2001-2002), ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1999-2000), ΠΑΙΔΕΣ (1997-1998), NEOI (1994-1995-1996).

Πληροφορίες

τηλ. 694-204 4858

Σχόλια