Επιτυχημένο το 1ο τουρνουά “Κρητική Φιλοξενία 2012” (Photos)

Ο Αθλητικός Όμιλος Thalasso και η συνεργαζόμενη ακαδημία Ολυμπιακού στο Ηράκλειο διοργάνωσαν το 1ο Διεθνές Πασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2012 “Κρητική Φιλοξενία”. Στο πλευρό τους με το ρόλο των συνδιοργανωτών βρέθηκαν η Περιφέρεια Κρήτης (περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου) καθώς και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Και Αθλητισμού Δήμου Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ). Στο τουρνουά συμμετείχαν αποστολές από την Αθήνα, Έδεσσα, Νάξο, Θεσσαλονίκη αλλά και από όλους τους νομούς της Κρήτης.

Αναλυτικά συμμετείχαν οι αποστολές: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΣΠΙΣ ΕΛΠΙΔΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, Α.Ο.Α.Ν, Π.Α.Ν.Ο.Μ. ARENA SPORTS CENTER, Α.Ο.Τ., ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΑΛΙΑΝΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το τουρνουά ξεκίνησε στις 7 Απριλίου και έληξε στις 10 Απριλίου. Κατά τη διάρκειά του διεξήχθησαν 70 αγώνες στους αγωνιστικούς χώρους του Αλμυρού, του ΕΓΟΗ, Αθλητικές Εγκαταστάσεις Candia και στο Καλτσέτο.

Η κατάταξη ανά κατηγορία ήταν

Κατηγορία 1996-1997

1η Θέση ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2η Θέση ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ

3η Θέση ΠΑΕ ΟΦΗ

Κατηγορία 1998-1999

1η Θέση ΠΑΕ OΦΗ

2η Θέση ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

3η Θέση ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Κατηγορία 2000-2001

1η Θέση ΠΑΕ ΟΦΗ

2η Θέση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

3η Θέση ΑΟΤ

Κατηγορία 2002-2003

1η Θέση ΟΦΗ

2η Θέση ΑΟΑΝ

3η Θέση ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2004-2005

1η Θέση ΟΦΗ

2η Θέση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3η Θέση ΑΟΑΝ

Αξιοσημείωτη ήταν η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, τα οποία με ενθουσιασμό και αγάπη για το άθλημα του ποδοσφαίρου πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους θέαμα υψηλού επιπέδου. Συμμετείχαν συνολικά 800 αθλητές, γεμίζοντας τα γήπεδα με χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης.

Στην τελετή λήξης δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους συνδιοργανωτές και κύπελλα στη 1η , 2η και 3η θέση κάθε κατηγορίας, μετάλλια στις τρείς πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας ενώ αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά.

Επίσης δόθηκε κύπελλο ήθους και βραβεύτηκαν ο πρώτος σκόρερ ανά κατηγορία.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου, κ. Κουκιαδάκης Ευριπίδης, εκπρόσωπος Δήμου Μαλεβιζίου ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ, κ. Αεράκης Γιώργος.

Την ΕΠΣΗ εκπροσώπησε ο κύριος Παπαγγελής Ευάγγελος, πρόεδρος επιτροπής ανάπτυξης και υποδομών, καθώς και οι διευθυντές των ακαδημιών ΟΦΗ και Εργοτέλη κος. Τιτομιχελάκης Λ. και Επιτροπάκης Μ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Thalasso και η συνεργαζόμενη ακαδημία Ολυμπιακού στο Ηράκλειο θα συνεχίσει να διοργανώνει τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις με σκοπό και στόχο την άθληση και ψυχαγωγία των παιδιών , την ανάπτυξη των αθλημάτων , και την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των ομάδων.

Επικεντρώνοντας την προσοχή μας πάντα, στον τίτλο που φέρει το Τουρνουά μας, “Κρητική Φιλοξενία”, ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού για το 2ο Διεθνές Πασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2013 “Κρητική Φιλοξενία”, αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Φωτορεπορτάζ

Το football-academies.gr εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από στιγμές του τουρνουά και σας το παρουσιάζει:

Σχόλια