Σεμινάριο υψηλού επιπέδου τεχνικής ποδοσφαίρου, για προπονητές και γονείς – 1ο Coerver Coaching Athens Youth Diploma [VIDEO]

Σεμινάριο υψηλού επιπέδου για προπονητές, αλλά και γονείς που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους στην εκμάθηση τεχνικής, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των ”εκπαιδευτηρίων Γείτονα” στη Βάρη Αττικής (www.geitonas.edu.gr)

To σεμινάριο διοργανώνεται από την Coerver Coaching Greece, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τους, Λεωνίδα Κουβαρά και Παναγιώτη Σαϊνίδη και θα γίνει στις 7-8 Σεπτεμβρίου 2013. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Άλφ Γκαλούστιαν, ο οποίος είναι συνιδρυτής της μεθόδου Coerver® Coaching.

Το σεμινάριο “Coerver® Coaching Youth Diploma Courses” έχει γίνει θεσμός παγκοσμίως και στην Ελλάδα οργανώνεται για πρώτη φορά. Ο θεσμός “Coerver® Coaching Youth Diploma” αναπτύχθηκε μέσα από 27 χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας με κορυφαίες ομοσπονδίες, ομάδες, προπονητές και μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Όσοι το παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν πιστοποιητικό συμμετοχής/παρακολούθησης προπονητικής “υποδομών” με την μέθοδο της Coerver®.

Γενικές πληροφορίες

Όσοι προπονητές ή γονείς ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν την αίτηση προεγγραφής που θα βρουν στο http://www.coerver.gr/youth.html στο “book now”, έτσι ώστε να κλείσουν θέση. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος!

Το κόστος συμμετοχής είναι 450 euro ανά άτομο.

Τα χρήματα θα κατατίθενται με το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου στον 153/44053747 λογαριασμό όψεως της Εθνικής Τράπεζας με την αιτιολογία για συμμετοχή σε σεμινάριο προπονητών.

Μετά την κατάθεση ο υποψήφιος πρέπει να στείλει (scan and send) την απόδειξη της κατάθεσης στο e-mail: sainidisnotis@hotmail.gr και με αυτήν (την απόδειξη κατάθεσης) θα μεταβεί για να συμμετάσχει στο σεμινάριο.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο http://www.coerver.gr/youth.html

{youtube width=”615″ height=”400″}rivYhk6VA70{/youtube}

Σχόλια