1ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 21-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Μετά από μια δύσκολη σχολική χρονιά… έρχονται μαγικές διακοπές στο Ναύπλιο και Τολό!

Η European Sports Management (ESM) σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων διοργανώνει στις 21 – 24 Ιουνίου 2012, στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου το 1ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου για ακαδημίες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε γήπεδα 11×11 με τεχνητό και φυσικό χόρτο, ενώ οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου, ημέρα όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί στις μεγάλες κατηγορίες και θα γίνουν και οι απονομές στους αθλητές.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΣΚΟΠΟΣ

Σύμφωνα με την φιλοσοφία της ESM σκοπός του τουρνουά είναι να δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να αγωνισθούν σε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με στόχο το «ευ αγωνίζεσθαι» με κύριο νικητή το ποδόσφαιρο. Η εμπειρία που θα αποκομίσουν οι αθλητές θα είναι πρωτόγνωρη και σημαντική ενώ θα τους δοθεί η ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητές τους σε προπονητές και managers μεγάλων συλλόγων, καλεσμένοι της ESM.

H ESM (European Sports Management), διοργανώνει στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου το 1ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι αθλητές θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της περιοχής και το κόστος συμμετοχής θα καλύπτει την διαμονή, την πλήρη διατροφή και τα έξοδα μετακίνησης για τους αγώνες. Το ξενοδοχείο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ομάδων όσο και της ESM, και έχει επιλεγεί με γνώμονα την άρτια διαμονή των αθλητών όσο και των συνοδών τους.

Οι αθλητές θα μείνουν σε 2-3-4κλινα δωμάτια ενώ οι προπονητές συνοδοί σε 2κλινα- 3κλινα. Γονείς που θέλουν να συνοδέψουν τα παιδιά κατά τις ημέρες του τουρνουά μπορούν να επιλέξουν το ίδιο ξενοδοχείο αν υπάρχει διαθεσιμότητα ή άλλα ξενοδοχεία της περιοχής. Για τις ειδικές τιμές για τους γονείς επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν και ημερίδες για τους αθλητές και τους προπονητές με προσκεκλημένους παλαίμαχους και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ποδοσφαιρικές σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι που διαθέτουν τμήματα υποδομών στις παρακάτω κατηγορίες:

PRO-JUNIOR (2003-2004)

JUNIOR (2001-2002)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1999-2000)

ΠΑΙΔΕΣ (1997-1998)

NEOI (1994-1995-1996)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 140,00€

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται:

• 3 Διανυκτερεύσεις (Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο) στα Hotel John & George στο Τολό

• Πλήρη διατροφή για τους αθλητές και τους συνοδούς προπονητές (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό)

• Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο για τους αγώνες

• Δωρεάν είσοδο στο μάτς “ηθοποιών – δημοσιογράφων”  και δωρεάν συμμετοχή στις εκδηλώσεις της διοργάνωσης

• Αναμνηστικά διπλώματα

Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Sport TV, έτσι όσοι γονείς δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Ναύπλιο τις ημέρες του τουρνουά θα μπορούν να θαυμάσουν τα παιδιά τους από το κανάλι Sport TV.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 210-6397783, 6946037795, 6932731008

Σχόλια